Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nero. írta: ↑2020.08.30. 17:45:24Ezzel nem értek egyet. Játékos annyira nem húzhat egy csapatot mint ahogy tavaly tette velünk a BLben, még az Anfielden is kiosztott 3-4 olyan zsugát amiből minimum 2t be kellett volna lőni.Maxi írta: ↑2020.08.30. 17:22:22Én eddig sem voltam odáig érte, mert kb annyira profi a mentalitása mint nekem, mindig csak puffogtatta a hangzatos nyilatkozatokat aztán a pályán ebből annyit lehetett látni, mint a legutóbb ahogy az öltözőben ült. Lószart.
Ő legalább annyira sáros abban, hogy ilyene redményeket értünk el a Bl-ben mint a többi playa, vagy az elnökség, vagy a szertáros.
Ez meg, hogy Ő ingyen akar elmenni?nonszensz...nálam leírta magát örökre!
Jöttök, itt hogy mennyit köszönhet neki a klub, hát kérem meg is köszönte a rengeteg fiztéssel, aláírásbónusszal ( már ez is gyerekek mi?) és kivételezéssel)
És igen, a legjobb, a legjobb volt, de azért tudjuk már hol a határ!
Köszönjük meg szépen az eddigieket, ahogy Ő is a Barcának aztán jó áron viszlát.
Ettől függetlenül nem tetszik a viselkedése, és mivel már 33 egy jó ajánlat esetén nem lenne hülyeség eladni.
Ezzel nem értek egyet. Játékos annyira nem húzhat egy csapatot mint ahogy tavaly tette velünk a BLben, még az Anfielden is kiosztott 3-4 olyan zsugát amiből minimum 2t be kellett volna lőni.Maxi írta: ↑2020.08.30. 17:22:22Én eddig sem voltam odáig érte, mert kb annyira profi a mentalitása mint nekem, mindig csak puffogtatta a hangzatos nyilatkozatokat aztán a pályán ebből annyit lehetett látni, mint a legutóbb ahogy az öltözőben ült. Lószart.
Ő legalább annyira sáros abban, hogy ilyene redményeket értünk el a Bl-ben mint a többi playa, vagy az elnökség, vagy a szertáros.
Ez meg, hogy Ő ingyen akar elmenni?nonszensz...nálam leírta magát örökre!
Jöttök, itt hogy mennyit köszönhet neki a klub, hát kérem meg is köszönte a rengeteg fiztéssel, aláírásbónusszal ( már ez is gyerekek mi?) és kivételezéssel)
És igen, a legjobb, a legjobb volt, de azért tudjuk már hol a határ!
Köszönjük meg szépen az eddigieket, ahogy Ő is a Barcának aztán jó áron viszlát.
sztem belemegy majd végül, csak most köti az ebet a karóhoz látszólag, közben meg várja a konkrét ajánlatot. Ő lesz az elnök, aki elengedte Messit (és Neymart is, ha már itt tartunk), de vhogy ki fogja magyarázni a socioknak ezt is.csababarca írta: ↑2020.08.30. 14:50:01Pénz+jàtékosok, nagyjából 2-300 milliós elszámolásban, és mindenki boldog.
Hülye lenne Barto ha nem menne bele, szerintem.
Következetesen Ney párti vagyok, nagyon hiányzik szerintem is (BL döntő 2.félidő ide vagy oda).
Na ebből már ki lehet indulni, legalább a liga lép a felröppeni pletykacunamikra, miszerint már nem is ennyi a kivásárlási ára, hanem kevesebb. Ezt a klub is megtehette volna, mondjuk a Ligának előbb hiszem el.NovaProspekt írta: ↑2020.08.30. 14:05:47Na akkor offisöl: a La Liga a kijelentette, hogy Messit csak a 700 milliós kivásárlási áron vihetik el, ha a Barca nem egyezik bele az eladásába.
https://pbs.twimg.com/media/Egqrj_gXsAM ... name=large
Ha a fentiek valamelyike nem teljesül, és úgy igazol el Messi, nem adják ki a FIFA által kért, átigazoláshoz szükséges dokumentumokat.
Ez kemény lesz! Mégis Messinek milyen jogászai vannak? Soha nem olvastam a szerződését, de innen a fotelből is abszurdnak tűnt, hogy ingyen le tud lépni. Most aztán rendesen elintézte magát. Viszont a klub jó alkupozícióba került. Pep menedzserként teljeskörűen eljárhat és valszeg romantikából is meg tesz mindent, hogy kimentse innen.NovaProspekt írta: ↑2020.08.30. 14:05:47Na akkor offisöl: a La Liga a kijelentette, hogy Messit csak a 700 milliós kivásárlási áron vihetik el, ha a Barca nem egyezik bele az eladásába.
Ha a fentiek valamelyike nem teljesül, és úgy igazol el Messi, nem adják ki a FIFA által kért, átigazoláshoz szükséges dokumentumokat.
Ez jó hir! Mert akkor vagy Se Queda, vagy ha eladjuk 200millio + játékosok, meg amit szeretnénk kérhetünk érte pofátlanul!NovaProspekt írta: ↑2020.08.30. 14:05:47Na akkor offisöl: a La Liga a kijelentette, hogy Messit csak a 700 milliós kivásárlási áron vihetik el, ha a Barca nem egyezik bele az eladásába.
Valóban, ilyen szempontból más, mint a felsorolt 3 ikon.Léfe írta: ↑2020.08.30. 12:08:34crixus írta: ↑2020.08.30. 10:31:08
A klub többi nagy saját nevelésű ikonja kibírta hogy úgy vonuljon vissza/távozzon, hogy Európában más csapatban ne lépjen pályára. Puyol, Xavi, Iniesta példa értékűen távoztak, pedig akkor is Barto/Rosell volt az elnök. Ha Messike a pénzt választja és elmegy a Citybe/PSGbe azzal nekem teljesen leírja magát. Azt el tudnám fogadni ha levezetni menne haza Argentínában, volt róla szó már korábban, senki sem venné rossz néven a szurkolói közül.
Nyilván sokat köszönhet neki a klub, de azt sem árt elfelejteni azoknak akik bevédik, hogy ő is ugyanúgy tartozik a klubnak és a szurkolóknak
Minden szó igaz. Radásul kocsideréknyi pént vitt el. Oké megérdemelte. De a Roma-Pool-BM. ellen neki is volt köze a dolgokhoz. Ő is öregszik és a nagy Xavi féle vonal eltünt mögüle. Igy nehezebb, de hol a becsület ?
Rendben, értelek.csababarca írta: ↑2020.08.30. 12:46:32Nova: tőlem beszélhettek ezekről, senki nem vagyok itt hogy ezt megszabjam. A hangnem meg a stílus nem tetszik egyesektől, akik ugranak minden szirszar hírre, amik elég kétes forrásokból származnak (argentin rádió, slysport stb), majd habzó szájjal mondják a magukét.
Semmi bajom a véleményekkel, pl a tieddel sem, mert értem az álláspontodat, és talán nem is olvastam olyat tőled, hogy pondró, törpe, féreg.
Értem, de engem ez mindenesetre bosszant, hogy elvileg a legmenőbb sztárügyvédjeik vannak, de ilyen kiskapukat hagynak a patkány Bartoéknak, hogy aztán olyan módon tudja majd őket majd sz.opatni, ami bőven elkerülhető lett volna. Legalább egy vis major remélem, odakerült.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.30. 13:00:18Ez igaz, de Messiék abban a tudatban írták alá, hogy szezon végén dönthet hogy ingyen elmegy-e vagy sem. Persze normál esetben nem ingyen menne úgy hogy nagyon is piacképes, de ez az opció egy erős alkualap a klubbal hogy akkor ne 700M-ért engedjék el, hanem mondjuk 120-200millióért.
Azt meg senki sem gondolta előre, hogy ilyen helyzetek lesznek ami kb 80 éve nem volt, hogy a szezon márciusban félbeszakad, ha tavaly azt mondják bárkinek hogy a BL augusztus közepe-végén lesz akkor kiröhögjük mert ilyen sosem volt.
Ezt igazán figyelembe vehetné a klub is, elvégre" több mint egy klub", sokáig nem akartunk senkit sem itt tartani akarata ellenére, erre Bartomeuék pont Messinek intenek be hogy vagy 700M, vagy itt marad.