Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha ez igaz és ez is marad a vége (bár szerintem ez csak a tárgyalás kezdete. Egyik azt teszi az asztalra,hogy ingyen,másik,hogy 700 M) - akkor vicces helyzet alakulna ki. Nyilván per lenne, Messi sosem fogja tudni bebizonyítani,hogy még tudna hasznos lenni bármilyen csapatban,ha nyer, ha veszít.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.28. 21:10:57A hírek szerint fordult a kocka, és Bartomeu tájékoztatta Messi ügyvédeit hogy a kivásárlási ára alatt nem fogja elengedni.(rac1)
Természetesen a Sport és a Mundo Bartomeut élteti, Messi kárára.(meglepő)
Én is éltetem emiatt. Lehet hozni a 700 misit és állni az évi 50-70 milliós fizetését. Ha nincs ennyi akkor elég lesz 300 is de mellé kérjük KdBt, Sterlinget és még valakit. Köszi.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.28. 21:10:57A hírek szerint fordult a kocka, és Bartomeu tájékoztatta Messi ügyvédeit hogy a kivásárlási ára alatt nem fogja elengedni.(rac1)
Természetesen a Sport és a Mundo Bartomeut élteti, Messi kárára.(meglepő)
Tuti. Sőt még a Messit nem kedvelők is. Már csak azért is néznék, hogy lássak ha esetleg megbukik. Ugyanis a Messi-t nem kedvelők tábor nagy része folyton azt hangoztatja, hogy nem lehet a legjobb mivel csak a La Ligában játszott. Mígy CR PL/Seria A/La liga hármast letudta.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.28. 10:04:18Csak gondoljunk bele, hogy mekkora presztízs lenne nekik, emiatt már most is róluk szól a sajtó és ha Messi oda igazol akkor gondoljunk bele hányan néznék a meccseiket amiért Messi ott játszik.
Leon írta: ↑2020.08.27. 23:28:53Szerintem itt kb mind álomvilágban vagyunk ha azt hisszük a cici majd száz millákat meg kulcsjátékosokat fog dobálni egy 33 éves Messiért, Kevin De Bruyne, persze jó vicc!![]()
Jó esetben kapunk érte 100- 120 milliát mint a Real CR-ért és annyi.
Ha abból vesznek valami értelmes hasznos embert én már boldog leszek.
Egyébként hiába óriása legenda és tényleg a GOAT de arra azért kíváncsi leszek, hogy arra Pep meg a csapattársak hogy fognak reagálni ha csak korzózik elől meg nem engedi ha lecseréljék...![]()
Meglátjuk, de én meglepődnék, ha ott ilyen problémák lennének vele. Ha valóban oda fog igazolni, szerintem felpezsdül Pepnek és az új társaknak köszönhetően.
De Bruyne biztos off, viszont Jesusban van realitás, meg némi készpénzben is. Guardiola meg Aguero nagyon akarják, főleg, hogy idén ők is égtek a BL-ben. Guardiolának kb az állása függhet attól hogy Messi odaigazol-e vagy sem. Ha idén sem virít semmit tuti lapátolják.Leon írta: ↑2020.08.27. 23:28:53Szerintem itt kb mind álomvilágban vagyunk ha azt hisszük a cici majd száz millákat meg kulcsjátékosokat fog dobálni egy 33 éves Messiért, Kevin De Bruyne, persze jó vicc!![]()
Jó esetben kapunk érte 100- 120 milliát mint a Real CR-ért és annyi.
Ha abból vesznek valami értelmes hasznos embert én már boldog leszek.
Egyébként hiába óriása legenda és tényleg a GOAT de arra azért kíváncsi leszek, hogy arra Pep meg a csapattársak hogy fognak reagálni ha csak korzózik elől meg nem engedi ha lecseréljék...![]()
Bartonak Messitől függetlenül le kellett volna mondania. Így viszont megint rá lehet húzni Messire a vizes lepedőt, hogy diktátor, klub fölé nőtt, stb.
Nem beszélve arról, hogy Silva játszott a középpályán is a Cityben, nem is rosszul.
Ezt még én is aláírnám.
Ja amúgy ez elég jól hangzik. Még ha tudtok eladni ezt-azt...