14 éve vagyok MessiFan (itt a fórumon 12) és Barcelona szurkoló. Szinte együtt nőttem fel Messivel hiszen 10 éves voltam mikor megismertem azon a 2006-os VB-n. Átéltem minden fontos pillanatát, győzelmeket, vereségeket, élőben sajnos csak a lelátón ülve láthattam az Inter ellen 2 éve, de úgy voltam vele még lesz úgyis lehetőségem...
Az az igazság, hogy nekem a Liverpool elleni kiesés volt az utolsó csepp a pohárban, azóta csak nagyon ritkán nézek bele a Barca meccseibe, pedig máig megdobban a szívem mikor látok pár olyan embert akik tizenéve a csapatnál vannak és játsszák azt a játékot amit ők tudnak a legjobban.
Viszont én belefáradtam a kudarcokba, illetve maga a sport sem vonz már annyira, nincs meg a szikra. Olvasva ennek a szezonnak a kudarcait illetve ezt az utóbbi 8-2t, nem sok érzelmet váltott ki belőlem, csak maximum hálát hogy el tudtam engedni őket, mert valszeg idegroncs lennék most.
Nem igazán tudok mit hozzászólni a jelenlegi szituációhoz, ha Messi nem lesz a Barca játékosa a következő szezontól, akkor az lesz nálam az I-re a pont, és végleg elengedem ezt a korszakot és csak a legszebb emlékekre fogok emlékezni, amely sok embert tartalmaz innen a fórumról
Szerintem ez volt az utolsó kommentem, tényleg csak azért jöttem fel, hogy ezt kiadhassam magamból.
Köszi mindenkinek mindent.