Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hagrid FCB pedig azt Írta hogy nem készül lemondani.. picit összevissza van most az egész nagy a káosz, de inkább kinézem ebből a paliból hogy nem mond le és megprobálja ráhuzni Messire a vizeslepedőt
Nagyon csúnya válás és jogi huzavona is lehet ebből ami mindkét félhez méltatlan lenne egyébként azok után amit Messi jelentett a Barcának.
Várjuk ki a végét,még nem temetném emberileg Messit. Nem tudjuk mit fogalmazott meg a jogi csapata. Mennyi a kivásárlási ár, 700 M? Ezt senki nem fogja kifizetni,arabok sem. Lehetséges,hogy csak simán arra kérné a klubbot,hogy adják el 200ért. És akkor mindenki jól jár, tán még egy koca búcsúmeccsre is futhatná.Leon írta: ↑2020.08.25. 21:11:13Adom nagyon amit Nyiri ír, bármi is van most így ez méltatlan tőle: Röhögve kifizetnék érte az olajos klubbok a százmisiket és kb annyi fizut kért tőlük amit még a rá következő 100 generáció sem fog tudni elkölteni.
Olyan búcsút képzeltem el tőle mint Ini vagy Xavi esetén, ez így gáz, de ő tudja.
Remélem eztán Fati lesz tolva orrvérzésig és talán ő lesz a következő Messi...![]()
Azt kell megnézni hogy Laporta milyen klubot vett át 2003-ban, és milyet adott le.vidra írta: ↑2020.08.25. 20:56:26Barto a mumus, vele lehet mindent magyarázni. Ha ő nem lenne, a Barcelona már az összes BL-t megnyerte volna az elmúlt években és rossz játékosigazolás soha nem fordult elő előtte, csakis alatta. Ha egyszer leváltják, soha többet nem hoznak ide se rossz játékost, se jó játékos nem fog elmenni, nem lesz eladva.
Igazából én bőgtem az utolsó meccsén ha tényleg megy... csak nem úgy ahogy szerettem volna Messi utolsó meccsén