sansz írta: ↑2020.08.24. 21:42:38
Az a baj, hogy Suarez és Messi statjai is csalókák.
Amúgy van az a játékos aki mindent belead és hozza a nagyon magas szintet, de csak 30percre van ereje, de sem Lajos, sem Messi nem ilyen.
És bár nehéz kifejezni az ártalom mértékét,ki ártott többet a csapatnak (a pozitív dolgokat nem számítva), lehet,hogy Busi és tudom mennyire irritálóak voltak a nyilatkozatai(de legalább nyilatkozgatott) én is már elkívántam a fenébe, DE nála jobban kijöhet az,hogy az utolsó 20 percben egy csatárt váltva megerősítse a védelmet,hogy kihúzzuk a szűk előnyünkkel.
Egyébként úgy általánosságban kérdezem, neked mi a bajod Messivel?
Mert hogy minden topikban őt szidod, az meredek.
Itt van ez, hogy csalókák a statok.
Lehet, de az meg biztos, hogy Messi gólpasszai meg asszisztjai nélkül nem kellett volna izgulnunk idén sem, hogy hátha botlik a Real.
Vagy melyik statok csalókák Messi esetében?
Meg szintén ma írtad, hogy top csapatba már nem férne be.
khm.
nyakamat tenném rá, hogy egy Bayernben a bundásban hozná továbbra is a 25-30 gólját meg a feleennyi gólpasszt, vagy az olaszba is az inter/juve kettősben etetné a bajnokságot.
francia bajnokságról nem is beszélve.
de az angoloknál sem lenne elveszve, messze túl van misztifikálva annak a bajnokságnak az irama, sebessége, meg hogy ott a "kemény" angol védők megennék. Maguire féle tohonyák ott a királyok, azokat egy Messi, de említhetem Ronaldot is, bekötözött szemmel aláznák porrá percek alatt.
A Busquetses dolog, hogy megerősítené a védelmet. ugyan már. Elmúltak ezek az idők, hogy akár erre képes legyen.
Ha meg így gondoljuk, akkor meg szerződésbontás, és írjon alá pályaedzőnek, vagy valaminek, és akkor képezze a középpályásokat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."