Leírtam a hozzászólásomban is, hogy nem tud már bizonyos szinten versenyképes lenni Busquets, de itt fantáziával olyan szépen rúgtok bele emberekbe, sőt lassan már akasztanátok fel azokat, mintha ti lennétek a főnök és a ti pénzeteket játszották volna el.
Egy Busquetsnek vagy olyan társainak, akik maguk képviselik évtizedes távlatban Barcelonát sokkal jobban fájnak az ilyen vereségek, mint azoknak, akik távolba agonizálnak az egészen.
Legyetek büszkék arra, hogy nem is olyan rég ez a csapat volt az utolsó és valószínűleg az is marad, amely saját forrásból (játékosok és játékrendszer) uralta egy ideig a labdarúgást egy olyan korszakban, amikor dús gazdag emberek játékszere lett ez a sportág. Xavi és Iniesta sem tudott már az utolsó éveiben olyan szinten játszani, mint korábban, csak akkor még voltak más top játékosok a csapatban, akik a végső sikerekhez elegendőek voltak, mégsem hiszem, hogy nélkülük maradéktalanul meglettek volna ezek a címek, mert egy hosszú idényben kellettek az Ő játékperceik is, hogy a jobb játékerőt képviselők is valamennyire tehermentesítve legyenek és közben azért mennyen is a szekér.
LG írta: ↑2020.08.21. 15:26:32Igazad van, az utóbbi időben, mikor valaki eladott a középpályán egy labdát, tudtam, hogy ő az, anélkül, hogy láttam volna az arcát.A maga módján olyan egyedi volt a pályafutása során, mint Messi, egy külön karakter, akit a mozgása, megoldásai alapján bárki azonosítani tudott a pályán anélkül, hogy az arcát lehetett volna látni, de a sok tápos már kibaszná a csapatból, mint egy jó FIFA menedzser, mintha ők hozták volna össze a milliárdos költségvetéshez való muníciót.Rossz hír neked, hogy Koeman is tápos, hiszen ő is nyilatkozta már korábban, hogy le kell cserélni. Meg kellett volna tartani Setiént. Nála fix kezdő maradhatott volna még sokáig.
Azért az jelzés értékű, hogy Koeman már jóval az ideérkezése előtt nyilatkozta, hogy le kellene cserélni, és úgy tűnik, nem is számol vele, legalább is a kezdőben semmiképp. Illetve 2 középpályásról is jöttek hírek, hogy Koeman szeretné őket.Amúgy nem tudom mit vitatkozunk Busquets eladásáról?Volt már hivatalos megerősítés arról hogy mehet?Barto elmondta kiket akarunk megtartani.Ennyi.A többiekről semmi konkrét.