Igazából nem hiszem, hogy egyszerre egy dolgot lehet csak csinálni.
Bár az új csatár valóban nagyon kell én szerintem a lényeg a gyors játék kialakítása. Van de Beek jó ötlet, de szerintem az nem jó, hogy sem Van de Beek, sem De jong se, Puig nem egy erőgép nekünk marhára kéne egy megölhetetlen Makélélé, vagy Kanté tipusú, játékos aki simán fut egy meccsen 15 km-et mert 6 tüdeje van, mindenhova odaér, minden labdát felszed játékos. Nem egy Casemiro szintű vadbaromra gondolok, hanem az igazi vegytiszta vkp-ra, akinek tényleg az a dolga, hogy a többiek alá dolgozzon. Ne kérdezzétek ki. De valahonnan szülni kéne egyet.
A jobbhátvéd poszt szerintem létfontosságú lenne. Teljesen egyoldalasak vagyunk a BL győzelem óta. SR-t hagyjuk, Semendo meg ha támad nem védekezik. A két belső védőnk meg hihetetlen lassú, így az hogy nem zár melléjük vissza az nem játszik.
Amúgy ha a transfermarktot megnézitek, felhoz 20-30 millió körül legalább 5-6 fiatal 19-24 éves jobb szélső hátvédet akit ha más nem próbaképp idehoztam volna (megjegyzem olyan csapatokból ahol ha azt mondjuk itt van egy 20-as őt kérjük simán adják volna) SR helyet. Pl. Sergiño Dest, Mukiele, Max Aarons, Dubois, Mazraoui, Emerson és anno ezek belefértek volna és értelmesebb lett volna ilyeneket kipróbálni 15-30 millióért, mint Andre Gomeseket egy full telített középpályára venni 35 millióért.
A két belső védőt bárki bármit mond szerintem cserélni kell! Max az egyik (nyilván Piquet ) maradhat cserének de ennyi. de Ligtet el kellett volna hozni, de már mindegy. Upamecano, Konaté, talán megoldás lehet Nekem nagyon tetszik az a Red Bull akadémia, gyors technikás ütemesen fejlődő fiatalokat nevelnek.
Alba szerintem egy épkézláb csereemberrel még simán elbírna 2-3 évet. Előre meg van annyi támadó, hogy sose fogy el. Onnan is zavarni kellene el.
Egy 9-es kéne, de nem vagyok meggyőzve arról, hogy Lautaro kell 100 millió fölött, főleg ebben a gazdasági helyzetben. A szezon második felében egyébként full gyenge volt. Főleg annak a fényében nem vagyok meggyőzve, hogy Haaland kivásárlási ára 60 millió. Csak ugye Raiola az ügynöke, tehát a fene tudja mi minden záradék van még abban a szerződésben. Lehet egyben drágább lenne, mint bárki. Másrészt amint idejönne egyből elkezdené sugdosni neki, hogy PSG, City, 300 milliás aláírási pénz stb.
Ezeket amúgy egymással párhuzamosan is le lehetne játszani.
Az a baj, hogy ezt megint így szép volt elmondani de ebből semmi sem lesz!