Hát azért Setien mikor lenyilatkozta, hogy mennyire csodálja Busquets játékát stb. lehetett tudni hogy nem hoz 180 %-os fordulatot. De a személyisége sem nézett ki úgy, hogy akárkivel is szembe menne.
Koeman-ban hajszálnyival több karakánságot érzek.
A szélső védekezéssel nincs olyan komoly baj szerintem. Nem ezt az évet kellene alapul venni, mert akkor 2-3 emberen kívül mindenkit el lehetne adni.baas11 írta: ↑2020.08.18. 12:45:54Keret:
Itt eloszor ia eszre kene venni es megszuntetni azokat az anomaliakat amik evek ota vannak a keretben es nem tettunk semmkt.pl.:
- a mai modern foci alapja a kivalo szelso vedekezes, tamadas lasd. T.Arnold-Robertson, Carvajal - Marcello, Davies - Kimmich stb...
BAL:alunk Albanak 10 eve nincs alternativaja csoda h magatol kiegett ( lasd Anfiels, idei ev) vicc
JOBB: nem tudjuk eldonteni h Semedo vagy Roberto ossze vissza helyezkednek, jatszanak meg is latszik ( lasd Bayern nem tudom hanyadik golja )
Kozepe: szerintem itt messze nincs akkora gond mind sokaktol hallom mert jo jatekosok Pique, Lenglet ( ő tok sokat fejlodott ea meg fog is szerintem) Umtiti is erte kár, de ide kell meg ember az biztos. Upecaono ?!( Bayern vagy Real sem jobb itt)
Viszont ne feljtsuk el h a belso vedelem van a leginkabb kiszolgalttatva mind a szelso vedoknek beivelesek ( nem mindegy hanyaz blokkolnak a a szelsok)tolodasoknal mind a kozepen erkezo tamadosaknal a kozeppalyas szuresnek plusz a kapussal valo osszhang. Nem egyszeru a feladatuk ha tobbi sorban is gondok vannak.
KOZEPPALYA:
Alba is ilyen. Tavaly és azelőtt sem gyenge szezont hozott le. És most ne kezdjetek el az Anfielddel példálózni, mert csapatként buktunk meg. Semedo is teljesen rendben van, de míg neki kell a csatársorba is felérnie, addig ne várjuk hogy egy ebton szélső hátvéd lesz. Én az ilyen Carvajal, Marcelo játékosokat nem hoznám fel példának, mert nálunk még a jelenlegi teljesítménnyel is bőven veri őket Alba meg Semedo, Kimmich meg régen nem jh.
Ha Eric Garcia jönne és hozná azt ami miatt keresett lett ott is lehetne egy kis vérfrissítés. Az az igazság hogy Umtiti-re komolyan lehetett volna építeni, ha nem jön ez a sérülés közbe vagy időben kés alá fekszik, valszeg nem lennének ott problémák. A középpálya megint egy érdekes dolog. Ha tényleg lenne töke az edzőnek és Busit kirakná és jönne DvDB más lehetne a leányzó fekvése.
Elől én még bízok Dembélében. Ha elkerülik a sérülések lehetne Messi mellett végre egy olyan játékosunk aki képes bevállalni és megoldani az 1vs1-eket, ami úgy hiányzik onnan mint egy falat kenyér.
Ehhez viszont el kellene adni játékosokat, de nem igazán kapkodnak értük a piacon. Néhányan elmehetnének Kínába levezetni jó pénzért és még talán korrekt összeget is kapnánk értük.
Ez a hatalmas és történelmi zakó talán annyi pozitívumot magával hozhat, hogy végre felismerik, hogy ezzel a kerettel már komoly sikereket képtelenség elérni és tesznek is valamit ellene.