Edzo:
En Setiennek is bedoltem, sakk,tehenek,Betises presszing tili toli stb....ebbol kifolyolag Koamannak is be fogok

Egyebkent az igen szukos lehetosegeket nezve jo valasztasnak tűnik a holland, nekem még Blanc lenne egy komoly opcio !
Celok:
Azt gondolom h 5 ev el lett pazarolva , de en nem hiszem el h az mukodni fog h valaki ( ki vallalja ezt egy Messivel a fedelzeten?) ki all 90 000 ember ele es kozli h most akkor 3-4 evig ugy elfocigatunk aztan majd meglatjuk h melyik kupara tudunk realisan ramenni 2025 ben!
Ezzel csak azt akarom mondani h bár az atemenetnek folyamatosnak kellett volna lennie evente 1-1 alapjatekos tavozasaval ez elmaradt, de nem hinnem h most akkor az a megoldas kirugunk 7-8 jatekost es akkor tessek ezt akartatok megtettuk, lehet orulni oke es mi ki van utana ?
Magyaran nem latom eletkepesnek a jo akkor most 3-4 evig epitkezunk aztan majd lesz valami de azert ti csak vegyetek a nem olcso berleteket es gyertek ki koncepciot !
Keret:
Itt eloszor ia eszre kene venni es megszuntetni azokat az anomaliakat amik evek ota vannak a keretben es nem tettunk semmkt.pl.:
- a mai modern foci alapja a kivalo szelso vedekezes, tamadas lasd. T.Arnold-Robertson, Carvajal - Marcello, Davies - Kimmich stb...
BAL:alunk Albanak 10 eve nincs alternativaja csoda h magatol kiegett ( lasd Anfiels, idei ev) vicc
JOBB: nem tudjuk eldonteni h Semedo vagy Roberto ossze vissza helyezkednek, jatszanak meg is latszik ( lasd Bayern nem tudom hanyadik golja )
Kozepe: szerintem itt messze nincs akkora gond mind sokaktol hallom mert jo jatekosok Pique, Lenglet ( ő tok sokat fejlodott ea meg fog is szerintem) Umtiti is erte kár, de ide kell meg ember az biztos. Upecaono ?!( Bayern vagy Real sem jobb itt)
Viszont ne feljtsuk el h a belso vedelem van a leginkabb kiszolgalttatva mind a szelso vedoknek beivelesek ( nem mindegy hanyaz blokkolnak a a szelsok)tolodasoknal mind a kozepen erkezo tamadosaknal a kozeppalyas szuresnek plusz a kapussal valo osszhang. Nem egyszeru a feladatuk ha tobbi sorban is gondok vannak.
KOZEPPALYA:
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco