Azért abban, hogy kialakult ez a trend, nem kis szerepet játszottunk Guardiolával. Nem jelenteném ki tematikusan, hogy nálunk ezt a "tökösséget" fontolóra sem veszik, de nem hiszem hogy bármi áron kéne ezt csinálni. A Juve szurkolók maguk is kiemelik, hogy Pirlo kinevezése, csak egy remény, hogy Pep, és Zidane "örökébe" lép, nem mondjuk Inzaghi féle olasz trend lesz. Továbbá a legtöbb ilyen kinevezés esetében, azért valamennyi edzői múlt volt előtte, ilyen szempontból tényleg Xavira várunk. A másik ember aki szóba jöhetne az Henry, viszont nem túl meggyőző az eddigi múltja, nem ugranék bele.Peter írta: ↑2020.08.18. 00:30:05Hát kövezzetek meg, de Koeman-ban én semmit sem látok....a holland válogatott ügyes kis csapat, de a neve is válogatott....nem a keze alatt fejlődtek, volt kikből összerakja....előtte sem alkotott maradandót, pedig megfordult néhány helyen és országban.....a Juve elnök tökös volt....Pirlót a mélybe dobta.....persze nincs rá garancia, de vélhetően nem is kell félteni.....nem a mi feladatunk tájékozottnak lenni a merítésből, de nem akarom elhinni, hogy ne lehetne egy tökös fiatal edzőt találni a közelmúlt Barca játékosai közül....Pirlo vagy akár Lampard példa láttán.....
Valóban úgy tűnik, hogy van valami változás, ami alakul az élfutballban, egyre fiatalabbnak tűnnek az edzők. Valószínűleg a kommunikáció terén sokkal erősebbek, megtalálják a közös hangot a játékosokkal, de szerintem ennek a számlájára is írható, hogy az edzők tekintélye egyre harsányabb.
Mindent összevetve, ha Koeman nem csinál ... a szájából, akkor Ő lehet a megfelelő ember! Én személy szerint nem kupákat várok tőle, hanem azt hogy Van Gaal féle munkát végezzen. A holland iskola alapján, játszatja a fiatalokat. Ha nagy szerencsénk van, még ide is tud csábítani egyet-kettőt, hollandot, bármit, és segít nekünk megalapozni a jövő siker csapatát, akivel már más fogja learatni a babérokat.
Legalábbis, én Van Gaalt pl így láttam, hogy letette az alapokat, ehhez, csak hát hosszú évek után lett meg a gyümölcse!
De hát csak bízom benne....