LG írta: ↑2020.08.15. 00:31:35
Ezért is dobhatna sokat a megítélésünkön egy új vezetőség. Pl. 08/09-ben tripláztunk, agyonvertük a Realt, aztán odaát visszatér Perez, és be tudta húzni az aktuális sztárokat.
Bár most nekünk nem biztos, hogy sztárigazolásokra lenne szükségünk. Az építkezést mindig hátulról kell kezdeni, ezért is mondom már jó ideje, hogy én addig hallani sem akarok 100 milliós csatárigazolásokról, amíg a védekezésünk és a középpályánk nincs összerakva.
Alapvetően teljesen egyetértek, de aggasztónak tartom, hogy Suáreznek semmilyen értelmes alternatívája nincsen, pedig úgy érzem, hogy az egyik legszükségesebb vezér áldozat amit meg kéne lépni. A BL-ben egyáltalán nem jönnek a góljai.
Ami engem illet, lehet sok embernek nem tetszik amit most leírni merészelek, de mivel nincs pénz, nem látnék más utat, mint hogy olyan játékrendszerre váltsunk, ahol Griezmannra-ra jön ki a játék. Belőle kell kihozni azt, hogy gólokat tudjon rúgni. Nincs pénzünk, viszont tökösnek kell lennünk, és a jövő szezont beáldozni, és reménykedni, hogy a fiatalok közül elkezdenek beválni, megfelelő játékpercek mellett. Én még bagóért is értékesíteném Suárezt, mert a fizetés önmagában elvisz.
Aztán kijöhet egy olyan csapat, hogy: Ts, Semedo, E.Garcia, Lenglent, Jordi, De Jong, Pjanic, Puig, Fati, Messi, Griezmann
Ezt látom a legreálisabbnak a tökös / pénzes skálán. Egy garantált második hellyel a ligában, ha nem rosszabb. Viszont itt legalább bízhatunk abban, hogy Garcia, De Jong, Puig, Fati kvartett meghálálja a bizalmat, és jó sok-sok év múlva az ő eltakarításuk válik problémává.