Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De 2 csapat van ha jól látom az Eurobarca meg a HFCB!!!Persze gondolom akkor "egybeolvadunk",azért mennyi csapatot tudunk már kiállítani,?HFCB "A" ,HFCB "B",Eurobarca ...és lassan Eurobarca " B"barcafan írta:figyelj, melyik oldal fórumán beszélgetünk mostBercy írta:Az eurobarca.Ronaldinho 17 írta:a madridisták ellen ,mi vagy az eurobarca játszik(vagy mindkettő)?
De lehet, hogy nem lesz meg az euorbarca csapat és a HFCB-ből pótolják fel. Szóval még Te is bekerülhetszha ügyes vagy
Az eurobarca.Ronaldinho 17 írta:a madridisták ellen ,mi vagy az eurobarca játszik(vagy mindkettő)?
Kedves Csongor!barcafan írta:Bercy, azt hiszem Te irtad, h a madridista ellen főleg a többiek játszanak... szal nem gyült össze egyenlőre annyi focista, hogy csak az eurobarca játszon, szóval számitok/számitunk rád és a többiekre egyaránt![]()
beszéltem Charlieval és a tornán védésbe is benne lenne, a talin legalább megtudjuk, h tud is-e valamit vagy csak a szája jár![]()
![]()
Hééé!! Véletlenülbarcafan írta:hát bazz neked semmi nem jóMelkor írta:Benne vagyok abban is - egyébként hagy helyesbítsek egy kicsit: csak 23 éve vagyok és nem 25, bár ezt egyre csökkenő hajkoronám miatt csak személyivel tudom igazolni![]()
![]()
![]()
cikkeimbe is mindig belekötöttél...
![]()
![]()
De én arra lennék kíváncsi, hogy eljönne a másik pályára vagy vele csak szombati focin és a tornán lehet számolni???barcafan írta:Marci azt nyilatkozta, h ha az egyetem nem talál ki semmit akkor ott van a tornán és a csapatban