Nem örülök neki, de ma már 100 millióért sincs tuti igazolás, illetve csak nagyon ritka esetben. Griezmann elvileg akciósan volt ennyi, aztán ő is közel akkora blama, mint Osmane vagy Coutinho.
De nézd meg Mbappét, a Real sajnálta rá a pénzt, a PSG nem. Pedig szerintem a blaco-kat pont egy ilyen kaliberű játékos választja el attól, hogy újra top 5-ös csapat legyenek.
Szeretném persze, ha nem ilyen irányba menne el a foci, de ilyen irányba megy. Szeretném, ha újra hatalmas tehetségeket nevelnénk ki, vagy igazolnánk le, még mielőtt befutottak, de láthatjuk, hogy ez sem nagyon megy. Nem azt mondom, hogy minden felhype-olt játékost le kell igazolnunk, de úgy sem állhatunk hozzá, hogy ugyan már, biztos csak egy újabb egyszezonos játékos, hagyjuk a fenébe, mert akkor kb. minden jobb játékosról lecsúszunk. Dembelé szerintem akkor és ott igenis védhető igazolás volt, még a horribilis ára ellenére is, de tudjuk, hogy a Nemyar-transzfer utóbbiban erősen közrejátszott. Kicsit olyan ez mint a póker: ha akkor, amikor betoldtad az all in-t, a te lapod lényegesen esélyesebb volt, mint az ellenfeledé, de az utána jövő lap/lapok miatt kikaptál, mindezek ellenére jó volt a döntésed. Ha kétszer történik meg veled, mint most velünk Coutinhoval és Dembelével, akkor is. És ha harmadszor ugyanolyan helyzetbe kerülsz, akkor is be kell tolnod, hosszútávon pedig érvényesülni fognak az esélyek.
Ezért van, hogy bár én nem szeretem a vezetőségünket, Coutinhoért és Dembelé-jért nem veszem elő őket, mert ők akkor számomra jó igazolásnak tűntek. Griezmann viszont nem, ő nem illett a profilba, ezért nálam hármójuk közül ő a támadási felület.