Én arról beszélek, hogy mindkettő edző, ha oda is került, mindig 2. volt. Mindig. Nem azt mondtam, hogy nem jó edzők, mert midkettőt tisztelem, értéke van annak, amit elértek, de attól még nem ide valók.RA7 írta: ↑2020.08.15. 15:57:34Világi lúzerek?? Ezt gondold át mégegyszer.
Először is minden csapatnak kell egy Kante szintű mindenes, ezt Makelele elvesztése óta Madridban tudják a legjobban. Simeone összerakott az évek alatt egy olyan stabil dobogós csapatot amiről maga Torrente is csak álmodni szeretett volna. Többszörös Európa Liga győztesek, elhozta a bajnoki címet és kétszer egy karnyújtásnyira volt a BL sikertől. Karakteres, remek edző de mindent ő se tud megnyerni ahol a Barca, Real duóval kell versenyezni a jobb játékosokért, a City félékről nem is beszélve. Ennek fényében értékeld szerintem.
Pochettino olyan játékosokat fedezett fel mint Harry Kane, Eriksen, Dele Ali(na mondjuk nálam ő nulla), Son... Épített egy stabil BLt induló csapatot és szép focit játszott a csapata. Játékos igazolás nélkül sokáig ott volt a tűzközelben ha nem is konkrétan a bajnoki cím volt az a tűz. Egy PL-ben ahol vagon számra költik a pénzt ez egy remek eredmény. Egy Atleti vagy Spursnek sose lesz olyan hívő szava mint a többi klubnak, csak pénzzel tudsz játékot oda csábítani. Ők kompenzálják azzal hogy olcsón, fiatal az elképzeléseihez passzoló játékot visz, amira nekünk szükségünk van. Többszörosen bebizonyosodotr már hogy nem a 100 milliós játékosokkal nyered meg a kupát. Egy City, MU, Chelsea, Pool, Arsenal mögött ne várjunk nagy csodákat. Sikerült egy kiugró szezon de a Leicesternek még nagyobbra sikerült. Két kezünket össze tehetjük ha elvállalja azt ami most nálunk van.
Nekem ezzel van a problémám.karnyújtásnyira
Nem beszélve arról, hogy egyik sem latinos focit játszat a csapatával.
Melyik topcsapatban van jelenleg ilyen típusú játékos? Talán Casemiro,Fabinho bár ők azért bőven többek annál, most nagyobb divat a box2box középpályás.Először is minden csapatnak kell egy Kante szintű mindenes
És nem az ilyen játékosokat akarjuk eltakarítani a búsba? Mármint adott egy filozófia, amit még a labdaszedők is ismernek, akkor olyan játékosokat kell hozni, akik illenek ehhez, és nem most kitalálni, hogy mit szeretnénk játszani, gegenpresszinget vagy catenacciot.