bakker.....benéztem.....a Megy a meccs topikba írtam be, jóval a meccs után.....my fault.....

hátnnnna....első hozzászólás lett volna.......elbaxtam......sry
sziasztok!
bocsánat mindenkitől, de Madridista vagyok, de nem trollkodni akarok. Olvastam a reakcióitokat már jó ideje, persze, hogy ma is benéztem ide.
Azt hiszem sok minden, amit hiányoltok - joggal - a saját szeretett csapatotok kapcsán, azt egy szóban úgy hívják: CSAPATIDENTITÁS......ez adja meg az alapját mindennek. Ha védekezésre épít egy csapat, akkor betolja a buszt, védekezik foggal-körömmel, s bízik a kontrában. Ha a támadásra, akkor esetleg felad a védekezésből valamit, mert bízik abban, hogy egyszerűen a támadói, vagy maga a csapat több gólt lő egy-egy meccsen. A csapatidentitás a csapat gyökereinél kezdődik, az edzőnél folytatódik, a játékosoknál végződik.
Hogy mit is értek csapatidentitás alatt? Látszólag távoli, de szerintem páran értik majd a példát, amit megemlítek. Az amerikai fociban, az NFL-ben a 6x-os SuperBowl győztes New England Patriots identitása az amőba. A vezetőedző egyik fő alapelve, hogy mind támadásban, mind védekezésben arra kell építeni, ami az ellenfél gyengéje és/vagy erőssége. Támadásban a gyengeséget kell kihasználni, védekezésben az erősséget kivenni. Ilyen egyszerű az identitás megfogalmazása.
Sztem amire a Barcának szüksége van, az egyfelől egy olyan vezetőség, aki csapat-stratégiában tud gondolkodni, másfelől egy olyan edző, akinek hisznek az öregek, fiatalok egyaránt ÉS maximálisan felkészült taktikailag is. Egy jobb Barca ellen szeretném diadalmasnak látni a csapatomat. Bocsánat, hogy belepofálództam itt a dolgokba, de már engem zavart, hogy Piquet majdnem elsírta magát a sajttájon. Pedig vannak tüskék az 5 ujj miatt, de legalább neki tényleg több, mint egy klub a Barca. Peace.....