Varatrix írta: ↑2020.08.14. 12:17:32
Elkeserítő...
Az utolsó 5 átigazolási év igazolásai, akiket nem a B-ből hoztunk, vagy kölcsönből jött vissza volt játékosok (D.Suárez, vagy Dulifuli):
Aleix Vidal, Arda turan,
Cilessen, Digne,
Umtiti, Alcácer, André Gomes, Marlon, Mina,
Semedo,
Paulinho, Dembelé, Coutinho, Todibo, Boateng, Murillo,
Arthuro Vidal, Arthur,
Lenglent, Malcom, Firpo, Braithwaite, Neto,
de Jong, Griezmann
Én vastaggal kiszedtem, akit akkor is leigazolnék, hogy most már tudom amit tudok.
Lehet így is nézni. De szerintem érdemes számításba venni, hogy kiken kerestünk / nem buktunk azok közül, akik nem félkövérek nálad:
Digne, Marlon, Mina, Arthur (végülis), Malcom
Todibo meg ha továbbáll, kétlem, hogy 1 misinél kevesebbet kapnánk érte, de a Schalke fizetett 1,5-öt a kölcsönért, szóval Ő máris pluszos.
Marlon meg hiába játszott keveset, érte is oda volt a fél fórum, szóval Ő nálam semmilyen értelemben nem bukta. Nekem úgy rémlik, hogy csak a nemEU-s helyek miatt passzoltuk el.
Boateng, Murillo kölcsönbe jött vészmegoldások voltak, Boateng egy nagy 0 volt, Murillo tette a dolgát, szerintem Ő nem kudarc.
Szerintem érdemes néha ilyen szempontból is megközelíteni az átigazolási eredményeket, de tény, hogy az elsődleges cél a csapatépítés lenne, utána van, hogy pluszba továbbadjunk valakit (legalábbis szurkolói szempontból).