Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nem tűnt fel, hogy a 17/18-as csapat sokkal jobb volt minden szempontból, mint az egy évvel azelőtti, akkor nincs miről beszélni.Én sajnos egy egysíkú, unalmas és BL-ben versenyképtelen Barcát láttam 16/17 óta...
A Lipcsének szerencséje volt a végén a megpattanó lövéssel (én nekik szurkoltam), viszont ugyanolyan fáradtak voltak a végére, mint az Atalanta, ellenben nekik balszerencséjük volt a hajrában.Mascherano14 írta: ↑2020.08.14. 10:57:05Nagyon összeszedett, szervezett és hajtós focit mutatott az Atalanta és a Lipcse is. Picin múlott, hogy nem ment tovább az Atalanta, dehát a PSG csatársora annyival gyorsabb, hogy azt nemigen lehetett még csapatvédekezéssel sem megállítaniuk. A Lipcse ebben gyengébbnek tűnik, még az Atleti ellen is sok szabálytalan megállításuk volt, főleg az első félidőben. Nem sok esélyük lesz a Mbappe és Neymar ellen.
Igen, amúgy érdekes, hogy a Roma, és a Liverpool elleni kiesés milyen nyomokat hagyott bennünk, de oda-vissza vágón, gól nélkül kiesni a Juventus ellen az nem ciki...
Ott volt ezen az ágon az Atletico, Liverpool, a tavalyi döntős Tottenham. Senki sem tiltotta meg nekik, hogy továbbmenjenek, de az aktuális ellenfelük akkor és ott jobb volt náluk. Az Atalanta és a Lipcse pedig idén rohadtul nem EL-szint, ezt az eredményeik és játékuk is mutatja. Nem olyan könnyű a PSG-nek az út a döntőbe, én abban sem vagyok biztos, hogy pl. mi végigtudtunk volna menni az ő útjukon.visca el barca írta: ↑2020.08.14. 06:34:12Vicc, hogy a psg egy atalanta, lipcse pároson keresztül jut majd döntőbe. Tiszta európa liga... Nekünk meg jut a bayern meg a city. Azért ez így nem túl fair.
Ha nem tűnt fel, hogy a 17/18-as csapat sokkal jobb volt minden szempontból, mint az egy évvel azelőtti, akkor nincs miről beszélni.Én sajnos egy egysíkú, unalmas és BL-ben versenyképtelen Barcát láttam 16/17 óta...
Én azért csak remélem, hogy úgy állnak hozzá, és kizúgnak. Kicsit esélytelennek érzem magunkat a BL-re, így nem bánnám, ha csodával határos módon Gula, és Orbán felemelhetné a serleget!
Megtisztelnél, ha kicsit bővebben kifejtenéd ezt...." kevésbé voltunk egysíkúak, a középpálya is felpezsdült egy kicsit, a BL-ben is újra versenyképesek lettünk."LG írta: ↑2020.08.13. 16:37:22Valverde érkezése után abszolút nem hiányzott Neymar, csapatszinten bőven előrébb tudtunk lépni, kevésbé voltunk egysíkúak, a középpálya is felpezsdült egy kicsit, a BL-ben is újra versenyképesek lettünk. Csak ezeket hajlamosak vagytok elfelejteni, és inkább sírdogáltok Neymar után.Neymar úgy kell(ene) a Barcának, mint éhezőnek egy falat kenyér....kreativitás....szerintem nincs ezen mit részletezni![]()
Bizony. Gondolom nem nagyon hitt a továbbjutásban, és úgy volt vele, hogy azért az egy meccsért nem érdemes maradni még min. 1-2 hetet.Werner most kicsit furcsán érezheti magát hogy eligazolt
Teljesen megérdemelt
Amilyen gyenge az irányító felhozatal, még azt a feladatot is magára vállalhatná nálunk is
A 16/17-es szezonban vele együtt sem mentünk sokra. Fel lehet hozni a PSG elleni 6-1-et, de a szezon nagy részében Neymar és a csapat is szenvedett, mint disznó a jégen, buktuk a bajnokságot, a BL-ben a Juve elleni kiesés pedig igazából csúnyább volt, mint bármelyik az elmúlt években. Okés, 3-0-ról nem jó kiesni, de két meccs alapján mégsem voltunk annyira esélytelenek, mint előbbinél.Neymar úgy kell(ene) a Barcának, mint éhezőnek egy falat kenyér....kreativitás....szerintem nincs ezen mit részletezni
Ez alapján akkor elég sok csapat BL-elődöntőt érdemelne.de a sok szívás után a PSG-nek kijöhetett már a lépés
Nem is volt rá lehetősége nagyon. Dembéléhez hasonlóan ő is sérült volt a szezonnak mindegyik olyan periódusában, amikor szintet léphetett volna. Akkor volt egészséges csak, amikor az Amiens-okat kellett kitömni éppen.
LG írta: ↑2020.08.13. 12:50:28Igen. Semmit nem fejlődött a 2015-ös önmagához képest, sőt, Messi árnyéka sok hiányosságát eltakarta anno. Ő már nem fog szintet lépni. Mbappé pályafutásában viszont ha nem jön valami komolyabb törés, akkor az elkövetkezendő 10 év egyik legmeghatározóbb játékosa lehet.Barca_10 írta: ↑2020.08.13. 09:10:11neymarral ugyanaz a baj 5 éve. 8 embert kiakar cselezni aztán nem marad ereje a lövésre. Messivel is ez volt a baj 19 évesen, de ő fejlődött, direktebb, gólratörőbb lett. Neymar nem hiszem hogy ezt ki fogja nőni. A fake age Mbappe elég patent játékos, ha a psg behúzná a bl-t talán nem jutna eszébe Madridba költözni.
Neymar úgy kell(ene) a Barcának, mint éhezőnek egy falat kenyér....kreativitás....szerintem nincs ezen mit részletezni
Igazából nem tudom, hogy kell e neki fejlődnie, elvárható e tőle. Sosem volt és nem is lesz olyan jó,mint a fiatal Messi vagy a brazil Ronaldo, de ez mindenki másra is igaz.LG írta: ↑2020.08.13. 12:50:28Igen. Semmit nem fejlődött a 2015-ös önmagához képest, sőt, Messi árnyéka sok hiányosságát eltakarta anno. Ő már nem fog szintet lépni. Mbappé pályafutásában viszont ha nem jön valami komolyabb törés, akkor az elkövetkezendő 10 év egyik legmeghatározóbb játékosa lehet.Barca_10 írta: ↑2020.08.13. 09:10:11neymarral ugyanaz a baj 5 éve. 8 embert kiakar cselezni aztán nem marad ereje a lövésre. Messivel is ez volt a baj 19 évesen, de ő fejlődött, direktebb, gólratörőbb lett. Neymar nem hiszem hogy ezt ki fogja nőni. A fake age Mbappe elég patent játékos, ha a psg behúzná a bl-t talán nem jutna eszébe Madridba költözni.
Igen. Semmit nem fejlődött a 2015-ös önmagához képest, sőt, Messi árnyéka sok hiányosságát eltakarta anno. Ő már nem fog szintet lépni. Mbappé pályafutásában viszont ha nem jön valami komolyabb törés, akkor az elkövetkezendő 10 év egyik legmeghatározóbb játékosa lehet.Barca_10 írta: ↑2020.08.13. 09:10:11neymarral ugyanaz a baj 5 éve. 8 embert kiakar cselezni aztán nem marad ereje a lövésre. Messivel is ez volt a baj 19 évesen, de ő fejlődött, direktebb, gólratörőbb lett. Neymar nem hiszem hogy ezt ki fogja nőni. A fake age Mbappe elég patent játékos, ha a psg behúzná a bl-t talán nem jutna eszébe Madridba költözni.
Ez alapján akkor elég sok csapat BL-elődöntőt érdemelne.de a sok szívás után a PSG-nek kijöhetett már a lépés