Hát ja, a tavalyi átigazolási szezont pl. plusszosba hoztuk le.NovaProspekt írta: ↑2020.08.13. 15:56:17
Eladásokról nem esett itt szó. Mi is mondhatjuk, hogy kivásárolták tőlünk Neymart 222-ért, meg ilyen fringe playerek eladásaiból becsorogtak ide is százasok. Tény, hogy a Q-Dembi-Grizi vonal mellément nálunk. Náluk meg a már mellément Bale-James duóhoz csatlakozik be most Hazard (legalábbis ha Griezmann flop itt, akkor Hazard is mindenképp).
Csak a "bezzeg ők milyen jól építkeznek" típusú kommenteket megelőzendő raktam ezt be.2017-ben is amikor elvitték előlünk a La Ligát, az is pedzegetve volt, hogy ja és ők hogy megalapozták mellé a kövi 10 évet.
Ha lehetne idézni Mordorból, be is tennék egy erről szóló kommentet (konkrétan így 4 év után megmaradt nekem), de egyrészt nem lehet, másrészt szemétség is lenne. Lényeg a lényeg, anno volt benne egy ilyen névsor, hogy Kovacic, James, Isco, Théo Hernández, Ceballos, Asensio, Morata, Mariano, Odriozola... meg lehet nézni, közülük is hányan váltak be (pedig közülük nem egy ígéretesebb is volt, mint a mostani csodabrazilok pl.).
A Real névsor meg, hát igen....

Én a 2 brazil csodagyerekben egyáltalán nem látok megváltót, aki ott jó lehet a jövőben az szerintem Valverde, Kubo, Ödegaard, Reguilon (vele amúgy nem tudom mi a terv, azt hiszem talán ZZ nem bírja).
Nálunk is lehet, hogy a nagy Fati, Puig, Araujo, Pedri, Trincao sorból 3 év múlva 1 fog beválni rendesen.
Azért lehet sokaknak az az érzése, hogy a Real tudatosabban építkezik, mert 1 évvel ezelőtt egy ilyen névsor (akikre van esély, hogy megmaradnak) nálunk szerintem 1 fő lett volna, Puig.
Az idősebbek közül De Jong és Lenglet már úgyahogy bizonyított, Arthur-t meg elküldtük, de még az is lehet, hogy jól jártunk vele.