Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Annyiszor volt már erről szó és elég ellentétesek a vélemények. Azért Messi mellé nehéz megfelelő társakat rakni,mert elég válogatós, és taktikát is nehéz átadni,mert az van,amit ő akar. És Suarezzel hiába a sok gól, rengeteget el is vesznek és a séta különítmény (Messi, Suarez, Busi) az ellenfélnek is gólokat hoznak össze, hogy ennyire könnyű a labdát rávezetni a védőinkre.Arthur8 írta: ↑2020.08.09. 01:59:36Nekem már elegem van, hogy három éve a Barca edzői beszariak. Puig volt a legjobb középpályásunk a karantén utáni időszakban, de ennek ellenére biztos voltam benne, hogy nem merik majd berakni, mert ez ugye már a BL és tök mindegy , hogy Puig az Atletico ellen is jol játszott, ez már a BL , itt már őt berakni túl nagy kockázat. Robertonak kell kezdeni, aki tök jó cserének a Barcába , de semmi több. Egy középszer szerintem. Setien még egy lapáttal rátett erre , hogy félt 3-1nél a Napoli ellen és visszaállt a Barca a második félidőben ( úgy, hogy nem voltak egy súlycsoportban az első félidőben) és nem mert továbbra sem cserélni és a végén sikerült két időhúzó cserét összehozni. Ő volt ugye, akit azért hozott a Barca, hogy bátor lesz és szép jatékot garantál stbstb. Sajnos megint kijön, hogy ő egy középszer edző, ahogy volt Valverde is. Ő BL nyolcaddöntőt eddig még csak tvben látott. Nagyon várom már Xavit, mert ő nem hiszem, hogy befosna egy BL nyolcaddöntőtől. Ezt látom Zidaneon is, hogy ő mindent megnyert játékosként és egy vezér , ő elhiteti a Reallal, hogy ők a legjobbak és nem fog megijedni még egy BL döntőben sem, nem hogy egy BL nyolcaddöntőben a Napoli ellen.
A Bayern ellen, ha megint töketlen lesz Setien és azok játszanak, akiknek nagyobb neve van, nem azok, akik jobb formában vannak, akkor szerintem kitömnek csúnyán.(amúgy is a Bayernt tartom esélyesebbnek)
Jó volt látni Messit , hogy úgy ment , mint tavaly , amikor a hátán vitte a Barcát a BL-ben és végül aranylabdás lett. Attól félek , hogy szegény megint fog kapni egy nagy pofont, amikor majd kiderül, hogy egy top csapat ellen , mint a Bayern a társaknak és az edzőnek is fel kellene nőni mellé. Az utolsó éveit középszerű edzők teszik tönkre. Vicc, hogy amikor összeszedi magát és akarja a győzelmet még mindig ennyivel a világ fölött van és a Barca ennyi pénz elköltése után sem tud egy méltó edzőt és megfelelő társakat odarakni mellé. 2-3 Bl győzelemmel kellene kb többnek lennie, ha nem ilyen dilettáns körülötte a vezetőség.
MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.08. 23:04:12Fatit a Bayern ellen tartogatja titkos fegyvernek, vagy mivel indokolja hogy nem cserélte be, mikor Griezmann 85 percet bénázott?
Hol van már amikor egy BL döntőben is képesek voltak megadni pl a fiatal Iniestának a lehetőséget, meg is hálálta az egyenlítő gól megteremtésével és egy nem akármilyen karrierrel.
Ettől függetlenül nagyon ott volt a mai, erre nem számítottam hogy ennyire egyben leszünk, így még akár keresnivalónk is lehet a Bayern ellen, még ha egyértelműen ők is az esélyesek.
Az egész gárda(Griezmann kivételével) sokkal frissebb, kockázatvállalóbb és élesebb volt, emellett végre nem az ellenfél 16osánál akarunk 20-at passzolni, hanem lendületből igyekeztünk játszani.
Az is pozitívum, hogy képesek voltunk értelmes mértékben visszaállni, és szervezettek lenni, többet birtokolta a meccs alatt a Napoli a labdát mint mi, ehhez képest a játékon nem ez látszott
Arra várhatszMascherano14 írta: ↑2020.08.08. 19:49:25Tartok tőle, hogy 15-20 perc erős beszorításuk után, kontrából lőnek gólt, aztán futunk az eredmény után.
Ha de Jong, Puig és Fati játszik, már kevésbé aggódom. Akkor megyünk a bayern elé...
Ha jót akarnánk magunknak, akkor meg kellene lepni őket azzal hogy az első perctől teljes intenzitással játszunk és nem finomkodunk, akkor hirtelen gyors lehetne a Bayernnek az iram.