Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így vagyok vele. Ha Roberto és Griez fog kezdeni miközben a két fiatal sokkal jobb teljesítményt hozott az utóbbi időben,inkább nem is nézem.
Én is ezt érzem, statok és meccskép alapján totálisan megérdemelte a City, de bizony magukat hozták volna kellemetlen helyzetbe mint mi a Chelsea ellen 2012-ben, ha nincsenek Varane hibái.davi10 írta: ↑2020.08.08. 09:28:42Légyszíves ma tedd meg a Napoli-t! 5,5-ös oddsért én is segítek a mágiában.![]()
Tegnap éjszaka hazaérve félrészegen felvételről néztem a meccset, úgyhogy ennyire kell komolyan venni amit írok
Nem lett City-úthenger, pedig az első 15 perc alapján simán benne volt egy gála. Mentek, mint a gép, de főleg a 16-os környékén rohadt pontatlanok voltak. Ha Varane nem lett volna, akkor szerintem ebbe a makkos Real-ba talán még benne is lett volna a továbbjutás. Hiába voltak egyértelműen lassúbbak, nem omlottak össze egyáltalán.
Amúgy Sané-val mi van? Azt tudom, hogy megy a Bayern-be, de ennyire benne van, hogy már nem is játszik? Vagy csak sérült még mindig?
Ha mi kiesünk, nagyon remélem, hogy a City fogja behúzni. Hiába költötték el ők is a világ összes pénzét, valahogy nekem mindig sokkal szimpatikusabbak voltak, mint a PSG, már Pep előtt is.
Az aranylabda halasztást még mindig nem értem, de akkor talán KdB-nek leesne, nagy kedvenc és az utóbbi évek alapján nagyon megérdemelne már legalább egy TOP3-at.
Azt hiszem mar hetek ota Munchenbe van.Amúgy Sané-val mi van? Azt tudom, hogy megy a Bayern-be, de ennyire benne van, hogy már nem is játszik? Vagy csak sérült még mindig?
Ha ma kiesünk megint írok Matyinak és téged is bannoltatlak
Légyszíves ma tedd meg a Napoli-t! 5,5-ös oddsért én is segítek a mágiában.
Mindenki mondja hogy De Bruyne a legjobb, de Varane rendesen beárazta, ő 2 gólpasszt is adott a meccsen míg De Bruyne 0-t
Én is így látom, szerintem benéz legalább egy RM gól még, a többi meg a Cityn múlik
Szerintem kezdenek feljönni mezőnyben is. Nagy hiba volt a Citytől hogy nem használta ki jobban azt hogy az első 25 percben zavarodott volt a RM.
Dehh..Ez nem a la liga.