Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Teljesen jogos, amit írsz. Nemcsak az összesített és topcsapatokéhoz képest magas bértömeg a gond, hanem ezek a belső aránytalanságok is. Én Griezmannt és de Jongot példás hozzáállású játékosnak tartom, de a teljesítményük nincs arányban a bérükkel. Ennek így van egy olyan olvasata, hogy az "öregek" már fél lábbal nyugdíjban vannak. Ha így kezelik őket, miért ne játszanának úgy, mint egy nyugdíjas?Tomix354 írta: ↑2020.08.07. 11:03:41Szerintem teljesen mindegy, hol mennyi az adó amikor csapaton belül vannak ilyen kiugrások. Hogy kereshet Gríz majdnem a dupláját annak mint Lajos? de Jong hogy van Busi, Piqué meg Rakitic előtt másfélszer annyi fizuval? Ő is majdnem annyit keres mint Lajos. Oké, hogy ők lassan távoznak és már a teljesítményük sem az igazi, de akkor is nevetséges, pláne a holland esetében, akinek elvileg ez az álmai klubja.
Beleborzongok amikor belegondolok hogy Laporta milyen állapotban vette át a klubot és hogy adta le 2010-ben, és a Rosell-Bartomeu-féle brigád milyen csapatot vett át és abból mit faragott.
Abszolút jogos, de azt hiszem sokkal nagyobb az szja spanyolban, mint franciában, vagy a britteknél. Nem hiába ment oda Neymar. De tényleg brutális ami nálunk megy.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.06. 20:00:59Vannak itt bajok ahogy látomLesz mit rendbe tenni az új elnökségnek.
Ezt az oldalt még talán pont én linkeltem a múltkor, azon viszont átsiklottam hogy az Atletico legenda rögtön évi 45 millió eurós fizut vág zsebre, így már értem miért nem maradt az Atletinél![]()
![]()
De Jong is 20 millióval kezd 21 évesen? 25 évesen mennyit fog kapni, 60-at?
Csak egy kis összehasonlításnak, a PSG-ben Mbappé kap jelenleg évente 26 millió eurót! Nálunk meg Grizi keres 45-öt![]()
De Bruyne pedig a posztja legjobbjaként heti 350ezer fontot(cca 380ezer euro) keres, ez is kevesebb mint De Jongé.
Ha ez igaz, akkor itt nagy baj vanGoikoechea írta: ↑2020.08.06. 15:26:14https://fcbarcelonalatestnews.com/fc-ba ... ers-wages/
Ĺehet, hogy ez pontosabb adat. Sajnos nem tudom mi az igazság.
Július 8 - július 26 időszakban 6 tétmeccset játszott a City. Ezeken a meccseken 2-t végigjátszott EG, 2-n félidőnyit kapott. Ezalatt játszott teljes meccset Otamendi, Stones és Laporte is. A vészmegoldás Fernandinhot egyszer sem szerepeltették cb-ben. Volt kínánat a posztján, biztosan nem azért játszatták, mert egyáltalán nem volt más megoldás. Azt esetleg el tudom képzelni, hogy korábbi sérüléseik után óvatosan akarta a cb-ászokat terhelni Guardiola. De ha nem akarja EG-t kipróbálni, akkor hármunkat és a vészmegoldás Fernandinhot is kényelmesen tudta volna forgatni. Szerintem a tét nélküli bajnokik után a BL-meccsek fogják megmutatni, mennyire komolyan számolnak vele a jövőben.Grimaldo írta: ↑2020.08.05. 21:49:48Nem kell ebbe ennyit látni, Garcia azert került kezdőbe, mert 2020nak konkretan úgy indult neki a city, hogy ő volt az egyetlen egeszseges cb a keretben, amúgy kb annyit játszott volna mint nalunk Fati, ha mindenki egészséges a szezon elején.
Az már más kérdés, hogy stabil teljesítményt nyújtott és Laporte mellett megragadt a kezdőben.
Amúgy Real ellen is kezdő 11be várják.
Nincs felcserélve a listán Messi és Griezmann fizetése?aladebinary írta: ↑2020.08.06. 14:48:17I read on Tastyfootball about Barcelona Players Salaries and i am well impressed with their weekly wages but the players which are around messi are not good enough, Vidal need to leave. Thats my opinion. https://tastyfootball.com/salary/barcel ... kly-wages/
Nem kell ebbe ennyit látni, Garcia azert került kezdőbe, mert 2020nak konkretan úgy indult neki a city, hogy ő volt az egyetlen egeszseges cb a keretben, amúgy kb annyit játszott volna mint nalunk Fati, ha mindenki egészséges a szezon elején.Fofana írta: ↑2020.08.05. 21:25:33A Transfermarkt.de-n olvastam, hogy a City megvette 45M-ért Aké-t a kieső Bournemouth-tól. A vételár, főleg ebben a gazdasági helyzetben, azt sugallja, hogy kb. 3. számú khv-nek szánják Laporte és Stones mögé. Rajtuk kívül ott van még a posztra Otamendi (ugyanúgy 2022-ig szóló szerződéssel, mint E. Garcia) és végszükség esetén Fernandinho is. Ha a Bl-meccseken nem jut szóhoz Garcia, akkor a tét nélküli bajnokikon csak azért játszatták, hogy piacképesebbé tegyék és el tudják dönteni, hogy hosszabb távon ragaszkodnak-e hozzá. Ez 1 héten belül ki fog derülni.
Ez azt jelenti, hogy most jobbak lettek az alkupozicíók Garcia megszerzésére. A poén az egészben, hogy Sané-t a City ugyanígy 45M-ért adta el a Bayernnek (igaz neki 1 év volt vissza a szerződéséből). A mostani nyári átigazolási mérlegük kb. -55M. Minimum kell most tárgyalni Garciáért, de jövőre is elhozhatjuk.
(Aké ára egyébként ugyanolyan irreálisnak tűnik, mint Arthuré a Pjanics üzletnél. Lehet, hogy ez is egy mérleg kozmetikázási akció része lesz?)