davi10 írta: ↑2020.08.02. 14:32:32
Előre meg nem tudom mi a terv, én Aubameyang-ot is csak ilyen félmegoldásnak látom. Arról nem is beszélve, hogy gondolom a fizetéseket se tudnánk az Ő érkezésével csökkenteni.
A két szélre bőven megvagyunk, Griezmann-nak kéne összeszednie magát, nagy könnyebbség lenne, ha nyugodt szívvel fel tudnánk rakni Suarez helyére. Akkor nem is kéne senki előre, majd jövőre hozunk valakit, addigra telik egy rendes fiatalabb csatárra.
Amúgy a SPORT szerint nagyon teper a City Roberto-ért. Nekem ez ilyen most vagy soha szitunak tűnik, máskor nem lesz lehetőség pénzt látni belőle.
Az a baj, hogy Griezmann sosem fog védőkről lefordulni, a gyomorszájukba könyökölni, csípni, harapni, verekedni, toporzékolni, zajt csapni. Suárez ezekben jó (őszintén, azért védőként egy rémálom lehet Suárezt feltartóztatni, akkora kalamajkát csinál), Messinek erre van szüksége, hogy valaki kikaparja neki elöl a gesztenyét. Griezmann kb. ugyanazt tudja, mint Messi egy gyengébb kiadásban, plusz védekezik. De sztem olyan nagy fejlődést tőle nem lehet várni ezen a téren. Grizi akkor lehetne igazán jó, ha Messi nem lenne itt.
Auba sem hiszem, hogy ilyen játékos, de neki legalább a fizikuma megvan ehhez, szemben a töpörödött Grizivel. Jelenleg jobb stopgapre nem tudok gondolni, mint ő, aki elérhető is.
davi10 írta: ↑2020.08.02. 14:32:32
Amúgy a SPORT szerint nagyon teper a City Roberto-ért. Nekem ez ilyen most vagy soha szitunak tűnik, máskor nem lesz lehetőség pénzt látni belőle.
Ezt addig nem fogom elhinni, amíg egy angol forrás meg nem erősíti.
DaVeR írta: ↑2020.08.02. 14:26:38
Azért sokszor nem értjük, hogy mi miért nem tudjuk eladni a játékosokat.. Szerintem nem is az áruk miatt, vagy a teljesítményük miatt.. Hanem mert ami pénzt itt megkeresnek annak a felét sem kapnák meg máshol..
Erről van szó, éppen ezért nem hiszem, hogy a Sevilla pénzt akar majd nekünk adni Rakiticsért, elég lesz nekik felköhögniük a fizetését. Írták, hogy nem lepődnének meg egy ilyen transzferen, én viszont nagyon is.

Sztem jövőre ingyen megy majd az andalúzokhoz.