Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sérült még mindig
akkor lehet azzal a szezonnal kevertem.
2017-es cikket találtam, ott 26 meccs alatt 26 kapufa, 14 Messi-től.csababarca írta: ↑2020.07.19. 17:06:11Van rá stat hogy hány kapufát lőttünk idén?
Szerintem rekord gyanús, bár most összecsúsznak az emlékek a tavalyi szezonnal is.
Ő most épp máshol tesz csodát. Tegnap is mekkora húzás volt felrakni, Jesus, Mahrez, Silva, Sterling mögé még 2 támadót...
Ezért. Milliárdokért befogják a szemüket. Vagy a szájukat(Setien)visca el barca írta: ↑2020.07.18. 10:46:14Na most a barcelonánál olyanok dolgoznak, akik milliárdokat kapnak.
Egészen egyszerűen,mert nem olyan egyszerű a helyzet. Azt látja mindenki,hogy minden rossz, de abban nincs egyetértés,hogy mi a nagyobb probléma. Setien rossz, oké, de lehet,hogy a játékosok képtelenek felnőni hozzá,vagy egyszerűen ignorálják. Az utóbbi meccseken a szünetekben Setien és már Sarabia is szemlesütve néz, Messi meg mindenkinek magyaráz. Ez csak megerősíti azt a feltételezést,hogy Messiék tényleg átvették az irányítást.visca el barca írta: ↑2020.07.18. 10:46:14Na most a barcelonánál olyanok dolgoznak, akik milliárdokat kapnak. Ők mi tökömért nem látják, hogy egy nagy rakás fhos minden? Az edző, a taktika, a játékosok, minden....
Teljesen egyetértek, nagyon jól leírtad. Piqué bőven nem akkora bohóc, mint ami a köztudatban él vele kapcsolatban, ha nem kell 20 éves szélsőkkel versenyt futnia meccsenként tízszer (a tapasztalata és a játékintelligenciája hatalmas). Lenglet pedig másodhegedűsnek bőven jó, a legtöbb csapatban amúgy sem játszik két alfa egymás mellett középhátvéd poszton. Nyilván Piquét ettől még búcsúztatni kell majd lassan.
Igen, nekem is "tetszett". Nem az, hogy védekezni kényszerültünk, hanem az, hogy tudtunk alkalmazkodni a helyzethez, és egy nálunk dinamikusabban játszó csapat ellen nem játszottuk el a gőgös "mi vagyunk a 2009-es Barca"-hozzáállást, hanem volt a csapatnak és az edzői stábnak realitásérzéke, és tudott reagálni a helyzetre. És "működött". Nem volt kellemes szembesülni azzal, hogy ennyit tudunk és védekeznünk kell, de a mostani taktikával, abszurd módon feltolt "védelemmel" azokat a meccseket durván bebuktuk volna. Kaptunk volna vagy négy kontragólt legalább.NovaProspekt írta: ↑2020.07.17. 20:35:04komoly fikaáradatot is kapott az a foci akkortájt itt is, meg az ellendrukkerektől is. pedig nekem is jobban bejött az a stílus, mert ha nem is volt szemet gyönyörködtető, de legalább volt értelme a dolgoknak.