brownieheaven írta: ↑2020.03.18. 21:25:31
Ezt a marketinges példát már párszor végigmantráztad itt, azóta se érdekel senkit, hogy mennyien követik a Barca instáját, vagy a Logrones görkorcsolya szakosztályának a twitter fiókját, hacsak nem fórumozik itt velünk Bartomeu elvtárs is. Nem is értem, ez egyeseknek miért fontos, hacsak nem arról van szó, hogy valami okosat akarnak ide beböfögni, és ez épp kapóra jön.
Engem sem érdekel, mivel szurkoló vagyok, nem pedig a klub menedzsere.
Ettől függetlenül nem lehet elhaladni a mostani trendek mellett, és amellett hogy merre halad(sajnos...) a foci, és igen is számít, mert manapság a közösségi média már nem jófej gesztus, hanem nagyon komoly üzleti ágazat, és ki tudja mennyire fog eltolódni a jövőben a fontossága, tippem szerint nagyon.
Lásd: 10 éve ha el nyomtál közösségi médiában valamilyen ízléstelen vicces, akkor röhögtek vagy fogták a fejüket az emberek. Most egy saját profilra kirakott nyamvadt 20 karakteren múlhat akár egy több száz millió eurós produkció sorsa is, vagy egy 10 éves poszt miatt rúgnak ki belőle (lásd James Gunn-t)
10 éve ha valaki azt mondja hogy ez lesz, minimum kinevetjük, azt szintén aki szerint pár év múlva eurók tíz-százezreit fizetnek 1-1 idétlen fénykép feltöltéséért a szponzorok.
Nekem sem szimpatikus az irány, de el kell fogadni, régen ami a TV-t jelentette, az most egyre inkább a közösségi média felé tolódik át.
Értem ez alatt a reklám bevételt, és azt, hogy a jövő szurkolói hamarabb látnak majd meg elsőre egy focistát valami idétlen szponzorált tartalomban, mint a TV-ben játszani.
Na ezért nem mindegy az a fránya social media.
Persze senkit sem fognak leigazolni csak emiatt, viszont egy játékos értékénél már most is észlelhető a jelenség, és egyre többet fog nyomni a latba.