2020.06.27. 21:41:14
Persze lehet abban bízni hogy ha bebukjuk a ligát, akkor vàltoztatunk, de nem ez lesz.
Bartot semennyire sem érdekli az eredményesség, szemmel láthatóan ebben a második ciklusban a legtöbb pénzt akarja kirabolni a klubból, ez motiválja, semmi más.
Nonszensz, hogy egy Barcát lassan lét évtizede nem edzette normális edző (Pepet nem számolom, ő nálunk lett naggyá), vagy hogy a 10 éve elkényelmesedett emberek meghatározó perceket kapnak még mindig.
Fel kell ismerni, hogy ha így haladunk, akkor ha nem is pillanatok alatt, de hamarosan lerohadunk a milan szintjére. Lehet demagóg a szöveg, de ennek már minimum 3-4 éve jelei vannak.
Mi itt hiába ismerjük fel, ha a felső szinten nem látják, az baj. De a szomorú, hogy látják, de ez az érdek most. Majd lehet a nyomoronc Barton nosztalgiázni hogy de jó volt.
Ha nem lett volna itt Lajos, Messi és TS akkor már kútban lettünk volna, ezek hárman kirángatták és lélegeztetőre tették a csapatot.
Persze lehet mondani, hogy ha nincs Messi akkor többen felvállalják a bugit, és kiteljesedtek volna, de ez egy önbecsapás. Ezek a játékosok pontosan ennyit tudnak, mint amit most leadnak, kivéve Alba, ő még tudott ennél jobbat.
Ez az én véleményem, nyilván hülyeséget beszélek, meg csalódott vagyok, de így látom.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."