2020.06.28. 22:00:35
Persze értem, hogy könyvelési okai is vannak ennek az egésznek. De csak engem nem bosszant egyáltalán a dolog? Messinek van még 2-3 éve maximum, itt kell a legtöbbet kihozni a csapatból.
Arthur szerintem mióta itt van sosem nyújtott extrát, továbbra is egy ígéret, sőt az utóbbi bő fél évben szerintem inkább botrányos a hozzáállása, és többet van az újságok címlapján, mint a kezdőben. (Még ha esetleg az újság túloz is, ez nem lehet véletlen)
Szerintem a posztját sem találta eddig úgy annyira nagyon, illetve a kiugróan magas passz hatékonyság is inkább a hátra és oldalpasszoknak volt köszönhető, amint vállalt előre, máris hibázott rendre.
Pjanic-ot én nem ismerem, de ha lehoz egy olyan szintet, amit egy 2-3 évvel ezelőtti Rakitic, és ahogy olvastam ez kb. benne lehet, én már bőven boldog leszek, Arthur nem fog hiányozni.
Olyan kicsit, mintha egy 2010 körüli Xavi-t cserélne a csapat egy 2010 körüli Özilre, pedig azért ennek közelében sincs a szitu.
Az meg, hogy megbántva érzi magát, hát gondolom amikor felvette az aláírási pénzt, az is rosszul esett neki. Illetve sarkítás nyilván, de még mindig alá kell írnia, hogy ne legyen itt.