Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ebben majdnem minden benne van, amit gondolok.drobika írta: ↑2020.06.22. 07:54:51Nem gratulálnék a bajnoki címhez még a Reálnak. Bőven el is lehet azt még bukni.
Magunknak sem gratulálnék hozzá, mert szerintem egyik csapat sem érdemli meg, mégis valakinek bajnoknak kell lennie.
Sokkal jobban bosszant a több éve tartó fájdalmas leépülés morálisan és játékban egyaránt. Még ettől is jobban, hogy ki lát itt előre koncpciót, reményt a változásra?
Bíztam a Sociedadban, de hát, sehol sincsenek azok sem. mintha a La Liga csapatai idén elfelejtettek volna focizni.
Egy örömteli dolog van azért legalább láthatjuk játszani a csapatunkat. Jól, rosszul, de legalább vannak.

Szerintem is túl van lihegve. Persze néha kihallatszik, menyire örül, ha pontot bukunk az utolsó másodpercben, de egy nagyon felkészült és korrekt kommentátor. Asensio góljának meg úgy örült, mint ha, a gyereke rugta volna.visca el barca írta: ↑2020.06.19. 11:24:01Nem tudom mit kell ezen lovagolni. Mindenki tudja rola h barca szurkolo, nem veletlenul kerte meg a neje kezet a camp nouban. Amugy iszonyat tiszteli a realt, az o meccseiken (mar amennyit latok) pont ugyanugy ordibal mint ha barcat kozvetititene.