2020.06.17. 14:39:07
Az első, hogy szinte 100% , hogy ez a hír kamu. Senki nem fog kifizetni 150 milliót Fatiért. Ennyi pénzből megveheti egy csapat Mane-t Salaht, majdnem Neymart, Sanchot, Sanet és még elég sok más játékost.
A másik, hogy a csapat újjáépítéséhez annyi másik ember van, akit el lehetne adni. Pont azt az embert, akinek ott lehet a helye a jövő Barcájában nem kéne eladni. Szerintem ez a vezetőség már ne kapjon még egyszer 150 milliót és ne akarjon csapatot építeni, mert láttuk Neymar óta, hogy sikerült ezt megoldani. Kidobtak csak támadókra olyan 400 milliót és még mindig csak Messiben van veszély ( és amúgy néha Fatiban). Jah meg a 18 milliós kényszerigazolás Braitwhaite egyelőre hasznosabb bármelyik “jól megfontolt” 100+ millás igazolásnál. Szóval nekem már nincs meg bennük az a bizalom, hogy ezúttal majd olyan okosan költik el a 150 milliót. Valószínüleg megvennék Lautarot és ennyi lenne a nagy építkezés. Majd a következő vezetőség építkezzen, ezek már inkább ne.
Illetve a masik , hogy ha tudja a többi csapat , hogy a Barca kapott 150 milliót, akkor majd mindenki dupla annyiba fog kerülni, tehát már csak ezért sem lehet építkezni. Szerintem egyértelműen másokból kell pénzt csinálni. Sokkal inkább eladható szerintem Griezmann, mert semennyire nem illik ide és belőle is lehet pénzt csinálni, vagy ott van Coutinho vagy Dembele (bár őt csak kölcsönadnám , mert most lement az értéke és ha rendbetenné egyszer magát szerintem még jó is lehetne akár itt akár drágábban eladható lenne) , de eladható, Rakitic, Firpo, Umtiti is és nálam Roberto is simán. Szerintem borzalmas üzenet lenne egyébként a La Masianak Fati eladása. Nem nagyon tudok elképzelni jobb kezdést egy La Masias 16-17 éves játékostól (aki az ifibajnokságból jött az A csapatba) , mint amit Fati produkál ebben a szezonban. Szóval, ha őt sem tartják meg/ becsülik meg akkor szerintem le kell húzni a rolót a La Masian. Engem az sem érdekel, ha mégsem lesz annyira jó. ilyen teljesítmény után megérdemli, hogy a Barcában játszhasson.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Arthur8 2020.06.17. 14:45:06-kor.