Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én még látok vagy 10-20% esélyt az érkezésére:Marci írta:Most hogy már nincs elnökség, ez azt jelenti, hogy Vieira sem lesz?
Szerintem ha a lemondás megtörténik biztos írja majd friss hírként az eurobarca!grecki írta:Skacok, lemondott már az elnökség? Csak azért, hogy tudjam, jön-e Vieira...Hiába keresek, nem találok semmit mostanság vele kapcsolatban.
Jó oké behódolok igaz de én már nagyon nagyon várom hogy láthassam őt is meg Valientét meg Krkic-t!noname írta:A Király kupában OK, de a Bajnokságban nemAsys írta:Nem arra gondoltam hogy játszon 10-20 meccsen csak úgy mint Messi 2004-2005-ös szezonban játszon pár percet a bajnokságban meg mondjuk a Király Kupában. Na a lényeg mutatkozzon be a felnőttek közt aztán majd a 2007-2008-asban játszik sokat!![]()
Messi is csak azért játszott akkor, mert a fél csapat sérült volt![]()
Nem szabad sietni, mert abból csk baj lehet!Asys írta:Nem arra gondoltam hogy játszon 10-20 meccsen csak úgy mint Messi 2004-2005-ös szezonban játszon pár percet a bajnokságban meg mondjuk a Király Kupában. Na a lényeg mutatkozzon be a felnőttek közt aztán majd a 2007-2008-asban játszik sokat!
Nem arra gondoltam hogy játszon 10-20 meccsen csak úgy mint Messi 2004-2005-ös szezonban játszon pár percet a bajnokságban meg mondjuk a Király Kupában. Na a lényeg mutatkozzon be a felnőttek közt aztán majd a 2007-2008-asban játszik sokat!antiimperialista írta:Ugyan, ő még túl fiatal!Asys írta:Dos Santos! Dos Santos! Dos Santos!!!
Ugyan, ő még túl fiatal!Asys írta:Dos Santos! Dos Santos! Dos Santos!!!
Ő még túl fiatal ehhez. Alig került fel a B-be és máris elvárnák tőle h helyettesíteni tudja RonitAsys írta:Dos Santos! Dos Santos! Dos Santos!!!
Na, teljesen egyetértünk ebben a kérdésben. Végülis azt írtad, amit én is beokoskodtam már korábban.noname írta:Thurammal csak az a baj h hol játsszon. A Puyol-Marquez kettőst nem érdemes szétrobbantani-nagyon jól kiegészítik egymást.
Persze a Thuram-Puyi-Marquez-Zambrotta felállás lenne ebben az esetben a legjobb, csak az a kérdés h Thuram elfogadja-e a szélső szerepet és ha ige, akkor ott mire lesz képes. Sztem meg kéne ezt a felállást próbálni és ha nem jön be, akkor marad az, amit az előbb írtam.
Dos Santos! Dos Santos! Dos Santos!!!noname írta:Nálam ilyen a csapat:
Valdes(Jorquera)
Zambrotta-Puyol-Marquez-Gio(Belletti-Oli-Thuram-Silva)
Edmilson(Motta)
Xavi-Deco vagy Iniesta(Bommel-Inietsa vagy Deco)
Messi-Etoo-Roni(Gyula-Guddy-Ezu)
Ebből a csapatből Ezu sztem nagyon kilóg. Jó lenne felhozni a helyére a B-ből valami fiatal tehetséget, vagy olcsón venni egyet...
Köszke tényleg kis lépés már alig várom az 1000.-et.Boixos írta:thuramot nem hagynám ki, ha már leesett. nagyon jó az a védő, smmivel sem kisebb zsugás, mint cannavaro.
Asys, én is gratulálok!
ez egy kis lépés neked, de nagy lépés az emberiségnek.
Thurammal csak az a baj h hol játsszon. A Puyol-Marquez kettőst nem érdemes szétrobbantani-nagyon jól kiegészítik egymást.Boixos írta:thuramot nem hagynám ki, ha már leesett. nagyon jó az a védő, smmivel sem kisebb zsugás, mint cannavaro.
Asys, én is gratulálok!
ez egy kis lépés neked, de nagy lépés az emberiségnek.