Mi az istenért adta volna el az Inter a legértékesebb és egyik legjobb játékosát 30 millióval a kivásárlási ár alatt?
Azzal egyetértek, hogy a hosszútávú probléma a Rosell-Barto kettős ajándéka, de azért elég sok helyen vitatkoznék azzal amit írsz.
Még mindig annyira eltorzítja a képet a Dembele és a Coutinho biznisz, hogy szerintem még 5 év múlva is az lesz a téma, hogy mi mennyire drágán veszünk játékosokat.
Rajtuk kívül kit volt olyan nehéz megszerezni? Semedo, Vidal, Lenglet, Arthur, De Jong (Todibo) inkább jó igazolások, mint rosszak Mina-n meg Malcom-on pedig még kerestünk is.
És emellett sikerült elpasszolni a Denis-Gomes-Vidal triót, ami nem kis teljesítmény.
Griezmann-t nem tudom hova tenni, azt se tudom, hogy miért van itt. De az nem lehúzás, senkinek nem adta volna oda az Atleti 120 millió alatt.
Nem csak minket szivatnak, a többi csapatot is lehúzzák, Hazard-t is azért tudta a Real "csak" 100 millióért elhozni, mert már csak 1 év volt a szerződéséből, és volt annyi esze, hogy nem hosszabbított egy kis aláírási bónuszért. Megjegyzem, ha Coutinho nem abban az évben hosszabbít a Liverpool-lal, akkor szinte biztos, hogy olcsóbban hozzuk el.
Persze azért vannak érthetetlen dolgok, pl. a KH poszt. Balosra hozták Firpo-t, előre Griezmann-t (olyanok amilyenek, de legalább hiányposztra jöttek), de nem értem hogy mehettünk neki 4 középhátvéddel a szezonnak úgy, hogy abból 1 mindig sérült, 1 pedig szó szerint semmit nem játszik, és már el is passzolták kölcsönbe, ráadásul azélőtt, hogy az új edző megnézhette volna.
Azt se tudom felfogni, hogy miután szezon elején megsérült a fél támadószekció, még télen elpasszoljuk Perez-t, és még Abel Ruiz-t is, aztán megy a kapkodás.