Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Annyira talán nem mese, de hasonló a Faunhoz a Szólít a szörny, nekem jobban is tetszett.Rinku írta: ↑2020.08.02. 19:42:22Srácok, tudtok sötét meséket ajánlani? Kiindulási pontnak A faun labirintusa, erre gondoltam, mint "sötét mese", komor fantasy. A faun részemről kiváló film, szenzációs. Seggre ültem tőle, hihetetlenül értékes filmnek tartom, valami egészen ritkának. Hasonlóakat szívesen néznék, előre is köszi!

Köszi, Veidt, bíztam benned!Veidt_madridista írta: ↑2020.08.02. 20:21:53
Ördöggerinc. Szintén Guillermo del Toro filmje, de tőle még ajánlom a Bíborhegyet és A víz érintését is.
Az Elveszett gyerekek városa egy fokkal elborultabb, másfajta, de szintén érdemes megnézni.
Animációsak közül pedig a Coraline és a titkos ajtó örök kedvenc.
Ördöggerinc. Szintén Guillermo del Toro filmje, de tőle még ajánlom a Bíborhegyet és A víz érintését is.Rinku írta: ↑2020.08.02. 19:42:22Srácok, tudtok sötét meséket ajánlani? Kiindulási pontnak A faun labirintusa, erre gondoltam, mint "sötét mese", komor fantasy. A faun részemről kiváló film, szenzációs. Seggre ültem tőle, hihetetlenül értékes filmnek tartom, valami egészen ritkának. Hasonlóakat szívesen néznék, előre is köszi!
Szerk.: Eszembe jutott közben még a Farkasok birodalma. Megosztó film a tekintetben, hogy két féle véleménnyel találkoztam eddig - valaki unta, a másik ember pedig az elejétől a végéig imádta. Én is az utóbbi vagyok. Szintén ha volna bármi hasonló a tarsolyban, akármi, köszi szépen.
Szerintem elég ismert a Top Secret. Bár nehéz különbséget tenni ezen filmek között, mert tényleg végig lehet rajtuk nevetni, de szerintem a Top Secret egy orrhosszal az összes előtt van. Amúgy meg mind olyan film, hogy nem elég egyszer megnézni őket, mert nem is veszed észre az összes poént azonnal.zola8787 írta: ↑2020.05.21. 10:41:12Leslie Nielsen halála óta úgy látom kihalt a vígjátékok ezen műfaja, amit nagyon sajnálok :/
Persze elismerem, hogy sokaknak nem vicces ez a stílus, például Carrey-t ripacsnak gondolnak, nálam meg a legnagyobb vígjáték színész. Kinek mi
Top secret-et amúgy ajánlom, ez is ugyanilyen műfaj, de nem ismerik sokan.
Akkor nem csak én vagyok így. Én a csupasz pisztolyokat pár éve láttam,az első fél óra nem tetszett,aztán rájöttem hogy milyen szemmel kell ezt nézni.
Ace Ventura, Nagy durranás, Csupasz pisztoly.miro. írta: ↑2020.05.20. 09:02:57Csupasz pisztolyokat ki szereti?
Evente egyszer elkap es akkor vegig porgetem oket.
Hatttalmas klasszikus szamomra az osszes.
Emlekszem anno a haverokkal nyaron egy hetig minden este megneztunk egyet.
Mikor elkap ez a fajdalmasan beteg humor,egyszeruen sirok rajta..![]()

A vasalós példát pont nem vártam volnadavi10 írta: ↑2020.05.05. 18:20:12Azért azt ne mond, hogy pl. az Utolsó Jedik vasalós jeleneténél nem gondoltad úgy, hogy egy teljesen másik filmszéria darabját nézed.
Osztom a többség véleményét az indokolatlan mennyiségű és gagyi bohóckodással kapcsolatban, de elismerem, hogy az eredeti 6 film alatt is voltak poénnak szánt dolgok, amik mellémentek (A klónok támadása végén C3PO roppant szellemes egysorosai a mai napig nekem gázok).
Akármennyire is talán túlzottan piedesztálra van emelve a Zsivány Egyes, szerintem ott tökéletes mennyiségben és minőségben humorizálnak, és tényleg ott, ahol annak helye van.
A mai napig nem értem, hogy bólinthattak rá, hogy a franchise nagy visszatérő filmjében az első 5 percben bemutatják a főgonoszt, majd a jófiú az első mondatával viccet csinál belőle. A következő filmben ugyanez a jófiú az egész húdefélelmetes flottából csinál hülyét, szintén az első 5 percben (ahol még egy anyázós viccet is elsüt).
Waititi-t annyira kapkodják most, hogy szerintem kiárt dolog, hogy egy trilógiára rábólintson, ezért is tartok tőle, hogy egy egyszerű Marvel-es bohóckodást kapunk, csak a Star Wars univerzumban.

Én semmi különbséget nem láttam humorizálás tekintetében a régi és az új részek között. Se mennyiségben, se minőségben.NovaProspekt írta: ↑2020.05.05. 15:13:00Azért ez az erőltetett Marveltől koppintott humorizálás nem ment a régi filmekben. Nekem ezért is volt többek között csalódás a Disney Wars, mert egy SW-től én elvártam volna, hogy legyen eredeti, valami újat vigyen a műfajba. Ehelyett épphogy ők vették át az aktuális divatot.
Akkor lehet, hogy én másik filmet láttam. De már nem tudom, rég volt.