Az elmúlt napok terméke:
- Dest egy órája Barcelonás melegítőben posztolt Instagramra. Gondolom ez egy véleménynyilvánítás részéről.
- Az Inter beszámítaná Firpót Lautaroért és érdeklődnek Umtiti iránt is. Utóbbit viszont csak akkor vonnák be az üzletbe, ha ő sem bánná az Olaszországba való igazolást. Egyébként felvetődött velük kapcsolatban ismét Rafinha neve, viszont az argentinért lehetőleg csak egy játékost számítanának be.
- A Sport szerint az Everton 22 millió fontot ajánlott Todiboért.
- A Sky szerint rendkívül előrehaladott állapotban van a klub és a Juventus közötti tárgyalás Pjanicért, más médiumok szerint a Chelsea és a PSG is nagyon szeretné a soraiban tudni.
- A Mundo szerint Vidal mégsem akar távozni a klubtól és a vezetőség sem adná el - gondolom rájött máshol mennyivel kevesebbet keresne.
- Ismét Mundo, a katalán újság szerint közelednek az álláspontok a Cancelo-Semedo cserében. Egyébként Cancelo kapcsán az elmúlt hetekben az is felvetődött, hogyha érkezik is lehet azonnal továbbáll és némi készpénz mellett ő kerül Milánóba Martinezért.
- Trincao együtt lakik Bragában Abel Ruizzal, aki az elmúlt három hétben spanyolul és katalánul is tanította őt a portugál szélső kérésére, hogy minél előbb be tudjon illeszkedni. Állítólag a klub jövőre az első csapatban számol vele és nem adná kölcsön.
- A Sport1 ( a német) szerint érdeklődünk Havertzért is. Szerintük a Leverkusen hajlandó lenne eladni a középpályást, ráadásul be is számítanák az üzletbe Emerson játékjogát is.
Havertznek nagyon hátul lenne a klasszikus középső középpályás poszt? Okés, hogy jelenleg a Leverkusenben szinte csatárt játszik, viszont tavaly számos alkalommal játszott CM-ként úgy, hogy a "párja" Brandt volt. Nagyon el tudnám őt képzelni nálunk abban a pozícióban, amit De Bruyne és Bernardo Silva is játszik Pep alatt. Ők olyannyira fent helyezkednek el, hogy szinte már támadó középpályások. Ez persze csak az én elképzelésem, lassan három éve tartozik a Bundesliga legjobbjai közé és bár nagyon örülök, hogy végre szóba hozzák velünk, nagyon kíváncsi lennék, hogy a keret jelenlegi összetétele alapján a vezetőség miért preferálja inkább Pjanicot. Az előző héten szóba került Semedós pletykák alapján el tudom képzelni, hogy az anyagiak, de a bosnyák is közel 8 millió eurót keres évente. Fizetéscsökkentéssel biztosan nem jönne el, ráadásul a spanyol adóviszonyok miatt jóval többet kellene fizetni azért, a klubnak, hogy ekkora összeget nettó összegben kézhez kaphasson a játékos. Még ha feltesszük azt, hogy Pjanic jobb irányító jelenleg, én inkább választanék egy tíz évvel játékost.

Lassan tényleg csak azt tudom elképzelni, hogy Abidalék az éppen csúcson lévő, fénykorukban lévőkkel próbálják kisajtolni a lehető legtöbbet Leo utolsó éveiből. Az előző kommentemben írtam, hogy rengeteg fiatal tehetség tartozik a klub kötelékébe, viszont ha tényleg érkezik Pjanic, miközben lenne esély a németre is, az olyan lenne, mintha a saját dolgát szeretné megnehezíteni a jövőben a vezetőség.