davi10 írta: ↑2020.03.10. 17:42:26
Nem edzett ma a csapattal, ami király, hiszen Lenglet eltiltott.
Mindeközben a Schalke már készíti elő a pénzt Todibo-ért...
Nyáron mindenképp el kell passzolni, idén még talán többért is elmenne, mint amennyiért jött, de ha még 1 évig itt szenved, akkor már nem valószínű.
Kell nyáron egy kh mindenképp. Akár Todibo vissza és Araujo is nőjön fel a feladathoz, de nagyon karcsú a kh szekció.
Király, pont nemrég "méltattam" Lajos topicban, Arthurral egyetemben.
Arthur meg a másik kabaré, hazai focistákon is nevetnénk, ha huszonévesen 60 perceket bírnának, nem is értem hogy engedhetik meg maguknál ezt a lazaságot a klubnál egyesek.
Subinho: Pontosan, a különbség hogy Vermaelen elkerülhetetlenül megszívta, míg Umtiti azért van lasssan már 2 éve dögrováson, mert a fizuemelést+hosszabbítást "meghálálva" ellentmondott a klub amúgy világhírű orvosainak, és sámánokkal kezelteti magát.
Sajnos nagyon látszik is a teljesítményén, hogy sehol sincs a régi magabiztos, bármilyen necces helyzetben precízen odalépő hidegvérű Umtitihez képest, látszik hogy nincs rendben a térde azóta sem.
Szerintem a játszatása(a védőhiányt leszámítva) főképp a nyári átigazolási szezonnak szól:
"Látjátok? Egészséges, a szezonban folyamatosan játszott, meggyógyult", így talán el tudjuk adni a lehetőséghez képest értelmes áron. (az igazság meg a klubon belülre tartozik, hogy 4 meccsből 1.5-et bír a lába)
Persze ez akkor igaz, ha a jelölt klubok nem azzal a feltétellel jelentkeznek be, hogy csak műtét esetén érdekli őket.
Ha így lesz, és megmakacsolja magát, akkor viszont a nyakunkon marad 2023 nyaráig, hogy utána 30 évesen ingyen leléceljen.
Őszintén, nem is értem a srácot. Miért kell ellent mondani a legjobb orvosoknak? Fél a műtéttől?
Jöjjön be egy itthoni kórházba, rögtön szimpatikusabb lenne neki a jó kis magánklinikai műtét.
Kár érte, ha 2 agysejttel többel rendelkezne, és hagyta volna magát kezeltetni, akkor most kirobbanthatatlan kezdő lehetne, mint előtte volt.
Mindezt amúgy 24 évesen kezdte, úgy hogy még 10 év profi karrier benne lenne.
Suarez megműtteti magát 33 évesen, pedig ő hamarabb mondhatná azt, hogy azt a 2-3 profi évet már kibírja bicegve is..