Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Semedo és Alba nálam érinthetetlen. A jobbosra a SR-Wague-Emerson pakkból csak össze tudnak hozni egy értelmes csereembert. A balosra meg nálam Firpo menne és Kurzawa jönne ingyen.
Cucurella mostmár kb. támadó, amennyire én tudom régen is inkább támadásban volt erős, a védekezés nem volt az erőssége. Hogy támadóként tudna-e érvényesülni nálunk, arról lövésem nincs, egyrészt Neymar óta keresünk valakit kifejezetten a balosra, de így is vagyunk /leszünk előre elegen.
Cucurella ez egyértelmű. Hatalmasat fejlődött a srác. Potom pénzért mindenképp vele kell megpróbálni. Hasonló képességű balvédőért horrror összegeket kérnék.nagyatyesz írta: ↑2020.05.12. 13:01:59Én nem értem azokat, akik mindenáron szabadulnának Lenglettől. Ár-érték arányban jó vétel volt, nem keres kiemelkedően sokat, nem jár a szája (még) új szerződéséért, fizuemelésért, azért, ha padra kerül. Nem azt mondom, hogy nem tudnék elképzelni a helyére jobb középső védőt a kezdőbe, de 3. számú opciónak nehéz lenne a fentebb említettek okán jobb játékost találni.
Ha már védelem...ti hogy látjátok a szélső védő posztokat? Tudom sokan eladnák Albát, Firpot meg kb mindenki. SR-t sem szívesen látjuk a másik oldalon a kezdőben, Semedoval kapcsolatban sok a pletyka. No és itt van még Wagué és Emerson is félig. Egy Martinez bizniszbe bevonnátok Semedot? És akkor lenne jövőre egy SR és Wagué/Emerson pakk oda? Másik szélre ha marad Alba, ami szinte biztos, akkor kit hoznátok mellé? Cucut vissza? Mirandát? Vagy valami rutinos játékost? Nyilván nagy neveket és vágyálmokat lehet írni, de a realitás talaján maradva kit hoznátok?
Ennek az évnek kellene lennie a "megtisztulás" évének. Minél több felesleges játékostól megszabadulni, csökkenteni a béreket. Eladni sose tudtunk így ez nem igazán oszt vagy szoroz. Előbb utóbb elkell kezdeni ezt.NovaProspekt írta: ↑2020.05.12. 09:22:22Annyira nem erőltetném ezt az eladósdit én most speciel, amúgy is lehúznak minket, most meg még pézne sincs senkinek.
Nekünk sincs ennyi pénzünk fizetésekre, muszáj elköszönni néhány játékostól. NSO-n írják, hogy a Real is már 20 misiért elengedi Bale-t, csak ne kelljen már állni a fizetésétNovaProspekt írta: ↑2020.05.12. 09:22:22Annyira nem erőltetném ezt az eladósdit én most speciel, amúgy is lehúznak minket, most meg még pézne sincs senkinek.
Ha úgy vesszük Todibo is ingyen van tűzoltónakpalesz77 írta: ↑2020.05.09. 10:41:41Szerintem egyértelműen az áll a háttérben, hogy ingyen(?) jött, és kb 25 millióért el tudjuk passzolni, miközben a büdzsé romokban és kell a pénz. Araujo itt van ingyen tűzoltónak - kíváncsi leszek mondjuk, nem vagyok túl nyugodt az ötlet miatt -, Todibo meg jó lesz kis költségvetés korrigálásra.
Szerintem egyértelműen az áll a háttérben, hogy ingyen(?) jött, és kb 25 millióért el tudjuk passzolni, miközben a büdzsé romokban és kell a pénz. Araujo itt van ingyen tűzoltónak - kíváncsi leszek mondjuk, nem vagyok túl nyugodt az ötlet miatt -, Todibo meg jó lesz kis költségvetés korrigálásra.davi10 írta: ↑2020.05.09. 10:26:35Más: szintén a SPORT szerint a klub Araujo-t választotta 4. számú kh-nak, már intézik neki a spanyol papírokat. Tényleg nem tudom, miért tolják ennyire feltűnően őt Todibo helyett, valamit nagyon rosszul csinálhat a francia edzésen, mert meccseken eddig nem láttam tőle rossz megmozdulást.
NovaProspekt írta: ↑2020.05.09. 07:42:33[SPORT] | Barcelona have offered Inter their pick among six players to seal a swap for Lautaro Martinez
They have made Samuel Umtiti, Junior Firpo, Nelson Semedo, Arturo Vidal, Rafinha & Jean-Clair Todibo available to reduce Lautaro's fee.
Megértem az álláspontod, sokan nem szívesen látnák őt viszont.zola8787 írta: ↑2020.05.04. 11:01:44Komolyan odaadnád Griezman-t Neymar-ért? A francia azt sem tudja mi az, hogy sérülés, a brazil arc meg már lassan nem tudja a futballpálya színét. Szép volt, jó volt Neymar, de a bulit választotta, azóta kiderült, hogy egy porcelán, nagyobb hülyeség lenne visszahozni, mint elengedni volt (tudom, hogy a Barca semmit sem tehetett). Azt sem lehet mondani, hogy fiatalabb, 1 év van köztük.
Hamarabb hoznám vissza Paulinho-t, ő felrázná a középpályát![]()
A járvány előtt 70 millió volt az értéke a TM- szerint.