Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Most nem azer de a Juve miben jár előttünk mégis, meg a Bayern? Ugyanúgy középszer edzőjük van, plussz a keretük sem a legacélosabb imo...visca el barca írta:Jelenleg ugy erzem h a pool, bayern, city, juve, psg mind elottunk jar.

csababarca írta:Tényleg iszonyat gyenge, ezt nem is értem, állítólag a betisben felszánotta a balost, itt meg nulla.
Védekezni nem tud, cserébe támadni sem.
nem hiszem, hogy egy B-s ezt ne tudná lehozni.
Erre én is kíváncsi lennék, mert a Bayern, City, Liverpool erősebb nálunk egyedül, a Juventus, Real, Atleti a mi szintünk. Az Intert, Dortmundot kidekáztuk, a Chelsea sem menne nagyobbat nálunk. Nem is ment tegnap sem. Szrban van a csapat, de még mindig nem anynira gáz, ahogy írtad. 2007-08 és Martino éve, na ott vallatni lehetett a játékkal, de ez még mindig rendben van. Messi után leszünk ott, amit írtál. Én is bírálok keményen dolgokat, de nem tudom, hogy veb te miért tolod ezeket maxra tekerve.herlius írta:Azért arra kíváncsi lennék, hogy szerinted melyik az a 8-9 csapat Európában, amelyik erősebb nálunk. Nem feltétlenül egy meccsen, mert arra nagyon ideális körülmények között akár még a Fradi is képes lenne, hanem úgy általában.visca el barca írta:messi miatt még mindig top 10es csapat vagyunk, de ebben a top 10ben inkabb a hatso traktusban vergodunk. gyenge csapat, gyenge edzovel.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy szerinted melyik az a 8-9 csapat Európában, amelyik erősebb nálunk. Nem feltétlenül egy meccsen, mert arra nagyon ideális körülmények között akár még a Fradi is képes lenne, hanem úgy általában.visca el barca írta:messi miatt még mindig top 10es csapat vagyunk, de ebben a top 10ben inkabb a hatso traktusban vergodunk. gyenge csapat, gyenge edzovel.
Mondjuk azért, mert tegnap is hiába adott egy amúgy gyönyörű és fontos passzt a gólunk előtt (amit egyébként sajnos egyre ritkábban láttunk), pár perc múlva adott egy ugyanilyen kulcspasszt, csak az ellenfélnek, és ha nincs TS, akkor valószínűleg 2-1-egyel mehetnénk a visszavágóra.Arthur8 írta:Most is Busquets adta a tökéletes ütempasszt. Nem értem miért van ennyivel többször elővéve , mint pl. Rakitic vagy Arthur.

Az hagyján, de annó az u21-eb-n ő volt az MVP-je a Spanyol válogatottnak...csababarca írta:Tényleg iszonyat gyenge, ezt nem is értem, állítólag a betisben felszánotta a balost, itt meg nulla.
Védekezni nem tud, cserébe támadni sem.
nem hiszem, hogy egy B-s ezt ne tudná lehozni.

Igazad van, hogy a kritikák stílusa nem mindig korrekt, de egyébként osk baj van Busival. Az tény, hogy zseniális játékos volt, Xavi és Iniesta sem lett volna olyan jó nélküle. De ez a múlt. Kicsit azt érzem, hogy olyan kerékkötője sokszor a csapatnak, mint Messi - csak Messit nem illik szidni és a góljai miatt "védve van".Arthur8 írta:Úgy látom ez a Busquets és Griezmann fikázás itt elképesztően becsípődött.
Szerintem Setien óta a (Messin kívül) Busquets az aki ad a vedők mögé veszélyes passzokat. Se Arthur , se De jong , se Rakitic, senki. Most is Busquets adta a tökéletes ütempasszt. Nem értem miért van ennyivel többször elővéve , mint pl. Rakitic vagy Arthur.
Busquetsé jogosabb lett volna, szerencsétlen helyzet volt, van azért minimális üzenete is az esetnek.ktm írta:Sajnos a napolyi jol csinalta, tudta, hogy Vidalnak erdemes nekimenni..., raadasul az ilyen spilerekre eloszeretettel utaznak a birok is. Fair az lett volna azert, ha VAR-ral visszanezik(ha mar van), hogy ki is kezdemenyezte a "fejparbajt", mert meglepodnek, ha az Vidal lett volna.
Sovány vigasz, de igaz és ott volt a francia azért ami pozitívum. A visszavágó otthon bizakodásra adhat okot, az más kérdés, hogy utána mi lesz.Mascherano14 írta:Szerintem nagyon küzdöttek a fiúk. Az van, hogy ennyit tudunk. Sajnos. Viszont nincsen a valverde féle semmi, ami már mégiscsak valami!