Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Két sárgával már piros... szerintem begyűjticsababarca írta:én ennek örülök, vagyis a sárgájának.Tivadar6 írta:Gratula Buszkecc....
kéne találni egy gólt, könnyebbé tenné a dolgunkat a visszavágóra.
de legalábbis nem kapni ma többet.
én ennek örülök, vagyis a sárgájának.Tivadar6 írta:Gratula Buszkecc....
hát én lehoznám Busquetset és FDJ-t tolnám a helyére. Rakitics helyett Arthur-t hoznám kreatívnak. Felállt (betolt busz) védelem ellen semmit nem érnek a gyors szélső támadók.Andris írta:Nemtom ki az, aki lehozna Busquetset, de teljesen agyatlanok vagytok. O az egyetlen kb aki jatekban van a helyen, es nala jobban senki sem tudja, hogy kit merre talal majd a labdaval, es melyik szituacioban mit valasszon.. ellenben a kozeppalya vegtelenul tul van toltve, en lehoznam Rakiticet es deJongot is, tamadokert cserebe, vagy legalabbis a 16oson belulre tolnam valamelyiket, a masik helyere Fati. Es johetnek a tavoli lovesek meg a beivelesek is, hiaba idegen nekunk. Messi es a vedoink is folyamatosan kozeppalyast jatszanak, ennek ilyen formaban semmi ertelme, ha nem cserelunk felidoben egybol, akkor egyertelmuen edzoi szamlara lehet majd irni az eredmenyt, barmi is legyen a vege.
A BL Királya mindig az előző sorozat nyertese.Momentán a Liverpool az .Holnap majd megnézheted a "Királyodat".Leon írta:A Bl királyai a Real Madrid ha tetszik ha nem,mi sosem voltunk azok...Tunyacsap73 írta:Bl királyai helyett BL bohócai lettünk... szégyen..

Nála jobban senki nem tudja?Andris írta:Nemtom ki az, aki lehozna Busquetset, de teljesen agyatlanok vagytok. O az egyetlen kb aki jatekban van a helyen, es nala jobban senki sem tudja, hogy kit merre talal majd a labdaval, es melyik szituacioban mit valasszon.. ellenben a kozeppalya vegtelenul tul van toltve, en lehoznam Rakiticet es deJongot is, tamadokert cserebe, vagy legalabbis a 16oson belulre tolnam valamelyiket, a masik helyere Fati. Es johetnek a tavoli lovesek meg a beivelesek is, hiaba idegen nekunk. Messi es a vedoink is folyamatosan kozeppalyast jatszanak, ennek ilyen formaban semmi ertelme, ha nem cserelunk felidoben egybol, akkor egyertelmuen edzoi szamlara lehet majd irni az eredmenyt, barmi is legyen a vege.
Busi helyén már régen FDJ-t kéne játszatni ,a játékunk szerintem kb. 63%-al gyorsulna .Busi pedig jó lenne padra ,ha pihentetmi kell FDJ-t .Fatit be kell hozni a szélre .Tunyacsap73 írta:Grízes totál vakon van, Busi harmatgyenge nyugger, szóval vannak bajok bőven...
Legalább pár korsó sör dukál a meccs mellé, nézzük a pozitív odalát.Tunyacsap73 írta:Azért írtam a bohócot, mert azon röhög mindenki, ahogy már harmadik éve... SAJNOS...
Szerintem sokkal megalázóbb lenne a Napoli ellen kiesni, mint tavaly a Liverpool ellen. Ahhoz, hogy 3 gólos előnyről ki tudjuk esni, először kell 3 gólos előnyt szerezni. Összességében a két meccset nézve nem volt sima, sőt, kemény csatára kényszerítettük a későbbi győztest.Vakmacska írta:Miért? Ez nem megalázó?Leon írta:Inkább most essünk ki mint az előző években megszokott megalázó módon...