Egyetértek én is. Én éppen ezért ellenzem pl. Martínez leigazolását, mert ha újabb 110-et szórunk ki egy sztárra, az nagyjából maga után vonja azt, hogy más posztokat meg elhanyagolunk. Itt most arra lenne szükség, hogy ésszerű igazolásokkal feldobjuk mindhárom pályarészt, de legfőképpen a védelmet.LG írta:Egy klasszis középsővédő, aki a védelem új vezére lehetne, jelenleg többet adhatna a csapatnak, mint bárki más. Alapvetően nem akarnék újabb sztárigazolást, de ha mégis zsebbe akar nyúlni a klub, akkor az a pénz védőért menjen.
Emellett Martínez számomra egyáltalán nem a "real deal", mint sokak számára itt. Fiatal, klasszikus izom-középcsatárral együtt játszó, viszonylag alacsony támadóról van szó, aki most épp egy olyan edző alatt játszik ráadásul, akinél az első 1-2 szezonban minden játékos erőn felül teljesít, aztán megromlik a viszony és megy a levesbe az egész projekt. Conte Interje most remekül néz ki, benne minden játékossal, ez is hozzátesz ahhoz, hogy Lautarot látjuk itt a következő nagy Barca-kilencesnek. Persze a későbbiekben szívesen látnám itt, de a 110 millióért előbb vagy bizonyítson többet, vagy ha marad ezen a szinten, akkor pörögjön kicsit a szerződése, és legyen olcsóbb.
Megint idehoznánk egy 110 milliós játékost egy jó közegből egy most épp komoly gondokkal küszködő, bajos öltözőbe, akinél ráadásul kérdés, hogy menne-e a játék magányos kilencesként. Engem ez full a Coutinho, Griezmann-vonalra emlékeztet.