Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, mentálisan iszonyat nagyot dobhat a csapaton. Pláne a fiatalokon, akik még nem nyertek semmit. Csak ne Messi egészségére menjen a dolog, de remélem ő maga, R.K, és az orvosi stáb is tudja, mit csinálnak.davi10 írta: ↑2021.01.17. 20:09:44Nem igazán tudom megtippelni, hogy mi lesz, mennyire sikerült az új edzővel levetkőzni a telegatya-mentalitást, mert eddig ez a szezon legfontosabb meccse.
Nagyon jó lenne behúzni, egy győztes tizipárbaj és egy megnyert döntő azért dobhat a csapaton. Tavaly a Real is megnyerte a szuperkupát, utána toltak tavasszal egy 10/10-et és behúzták a bajnokságot is.
Most megköszönhetjük ezt az újfajta lebonyolítást, mert a régi rendszer alapján semmi keresnivalónk nem lenne itt, ahogy tavaly se volt a Real-nak.
Messi-vel a kezdőben egy fokkal talán nyugodtabb vagyok, de a bajnoki se volt olyan sima, 60-40-re mondanám, hogy behúzzuk.
A Szuperkupát a Digi 2-re írják, a kupajogok meg a SportTv-nél vannak.
Akár mi is komolyan vehetnénk.Barcaforever írta: ↑2021.01.07. 14:36:25Meglepő módon az ATM kiesett a kupából. Megjegyzem ezeken az 1 meccses szisztémában bármi megtörténhet, ha vki komolyan veszi ott sincs tartalékolás.
Én most próbálok rájönni, de nem annyira megy.visca el barca írta: ↑2020.12.22. 20:49:15Tudja valaki mi a helyzet a kupával? Mikor kezdünk, hanyadik körben?
sok focis fórumon, és itt is megkapja az ember gyakran, h az átigazolósdi nem FIFA, nem lehet egy fél csapatot idehozni. viszont most roppant egyszerű lett a helyzet, nemcsak hogy erre van szükség, de lényegében rákényszerült erre a klub.Alcantara írta:Szerkezetileg rossz a csapat, sok az öreg játékos, aki túl van pályafutása zenitjén. Egyénenként vérzik az ember szíve értük, de mindenképpen ki kellene rostálni őket. Már meg kellett volna kezdeni Xavi és Iniesta távozásakor, szépen fokozatosan. Ennek a levét isszuk és lényegtelen, hogy ki a felelős érte. El nem tudom képzelni meddig maradnának néhányan, ha Iniesta szerű élethosszig szerződést adnának nekik. Ez a szezon és a következő is rámegy a váltásra. Arról nem is beszélve, ha a jövő szezont is ezekkel kezdjük el.
nagyjából erről van szó sajnos, viccen kívül. nekem pozitívum volt a meccs, mert vmi akaratot láttam a csapaton, és ez sajnálatos módon nekem már elég manapság. az Atléticos meccset szintén kellemes csalódásként értem meg, de Ernő menesztése ettől függetlenül érett már. csak nem Kiké bácsira kellett volna lecserélni.LG írta:Érdekes, hogy Valverdének egy hasonló vereség után kellett mennie, míg a tegnapit nagyon sokat pozitívumnak írják Setiénnek, ez elég kettős mérce.![]()
Továbbra sem látom, hogy Setién bármi előrelépést jelentene hozzá képest, sőt! Ja, a Setién-érában jónak mondható a tegnapi meccs, mert az első meccsein sikerült annyira alacsonyra tennie a mesternek a lécet, ahonnan már szinte csak felfelé vezethetett az út.
La Masiával tényleg az a baj, hogy azt hiszik a mai fociban megállja a helyét, ha kislány testalkatú srácokat nevelnek ki.Lilfish írta:Nem csak az a baj h az egykori aranykor meg játszó jatékosai is öregszenek, meg h borzalmasan lett kezelve a jatékosnigazolás, hanem sajnos a játékstílusunk felett is eljart az idő. Kiismerték, megtanultak ellene védekezni kihasználni sebezhetőségét. Valtani kellene de nincs mire, nincs kikkel. A Masia ugyanebben a stilusban termel játékosokat nem véletlen h a nagyja mashol sem fut be nagy karriert. Más focit játszanak... ezért nem sokat segit egy kölcsön se a fiatalokon, mast rendszerben szerez jatekperceket visszakerülve még rosszabb... megoldas nem tudom, de h sok szűk esztendő jön az sajna nagyon valószinű.