Stalkyard írta:Egy rész híján lepörgettem a teljes sorozatot. Tényleg minőségi munka, hasonló mint a nemrég City-rol készült dokumentum sorozat, viszont itt szerintem kevésbé kaptunk betekintést a szakmai munkába, inkább a játékosokkal készült montázsok voltak hangsúlyosak. Az Anfield-es részt kemény volt végignézni, mai napig iszonyat felidegesit az egész. EV pont olyan szürke kis senki a sorozat alapján is, mint ahogy tűnik. Konkrét véleményt azért nehéz a szakmai munkájáról mondani, mert nem tudni mennyi minden maradt kamerákon kívül, gondolom a lényegi dolgok nagyresze így végezte. Viszont karakterben, motiválásban nem lehetett érezni a jelenlétét egyáltalán, ez ebből is leszűrhető. Az egyik meccsen félidőben pl. mikor magyarázott a kis mágnes táblán, Messi konkrétan oda se nézett, csak lehajtott fejjel ült.
Sőt, az talán még hangsúlyosabb volt, amikor az egyik edzésen magyarázott... Na ott nagyon látszott a fejeken, hogy baromira nem hozza lázba őket az, amit mond... Persze ez is más akkor, ha csak azért mondta ezeket, hogy legyen egy, "a mester edzés közben magyarázza a taktikát" snitt is... De akkor is gáz, hogy egy ilyen kaliberű csapatnál még elhangozhatnak a "járás gyorsabban a labdát", "támadjunk többet" és társaik.... Ez már egy megye 1es csapatnál is alap mondatok, nem egy Barcánál....
Illetve nekem az is gáz, hogy Piqué kijelenti, hogy márpedig akkor is elmegyünk bulizni.... Pepnél egy ilyen mondat kb 10 meccs padot jelentett volna, amellett, hogy el se mehettek volna....
Innen is látszik, hogy semmi tekintélye nincs a fószernek...