Nero. írta:Peter írta:Böjt....határozatlan időtartamú böjt veszi kezdetét...

Szerintem is, de 2008 és 2014 tavaszán is ugyanezt gondoltam. Még mindig van legalább 5-6 világklasszis játékosunk + Messi. Ha nyáron sikerülne egy normális edzőt/stábot hozni + 1-2 jó igazolás akkor még mindig ott maradhatunk az elitben.
Hasonlóan látom, rossz a helyzet, de nem menthetetlen. 2008 és 2014 jó példa, mindkétszer új edző segített, akivel belenyúltunk a tutiba. Setién szerintem ehhez kevés lesz. Sajnálom az öreget, mert bár megkapta élete lehetőségét, a lehető legrosszabbkor. Olyan időkben, amikor a csapat legendái feszülnek egymásnak, aligha várhatunk megoldást egy 61 éves, eddig egészen más szinten tapasztalatokat szerzett edzőtől. Ha mégis megoldja a helyzetet, hát, le a kalappal előtte!
Abidal szerintem napokon belül le fog mondani, így, hogy Messinél, és nagy valószínűséggel Xavinál is kihúzta gyufát. Utóbbival azért is kellemetlen a balhé, mert mindkét embert nagyon kedvelem, és egyikről sem feltételezem szívesen, hogy hazudik, de valamelyikük mégis. Rossz ezt látni. A Laporta-éra alatt nemcsak a jó fociért volt szerethető ez a klub, hanem azért is, mert az egész olyan volt, mint egy nagy család. És sokan, főleg a madridista gyűlölködők gúnyolódtak a Barca-család kifejezésen, de akkor még igenis létező dolog volt! Ha néztük a meccseket, vagy akár videókat az edzésekről, egyszerűen látszott, hogy többek a játékosok egymásnak, mint sima csapattársak. Ebből sajnos mára nem sok maradt. Az ilyen konfliktusok közel sem példanélküliek a futball világában, de nálunk nem voltak jellemzők.
Arra is kíváncsi lennék, hogy Abidal tényleg azt mondja-e, amit gondol, vagy felsőbb utasításra kell ezeket mondania, mert ő lett kiválasztva arra, hogy elvigye a balhét. Szeretném hinni, hogy ez utóbbi az igaz, mert így rá nem kéne haragudnom, csak Bartóékra, nekik meg már így is van bőven a rovásukon. Igazából azt szeretném, ha valahogy már most sikerülne a vezetőséget eltakarítani, nem kéne várni még egy teljes szezont.