Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tippem szerint még a héten lemond/lemondatják.NovaProspekt írta:Abidallal el lesz vitetve a balhé sztem, ami az edzőkérdést és a gyökér igazoláspolitikát illeti. Lényeg, h Barto sosem lehet hibás semmiért. Majd a helyére kerül egy másik báb
a Xavi balhéhoz: Abidalék elmentek puhatolózni, hogy ...mi lenne ha....Xavi spekulált egy napot és előadta, hogy mások a tervei...nem egyeztettek, hogy az esetet hogyan kommunikálják, ez lett belőle.MessiNeymarSuarez írta:Csak nekem gyanús ez a tegnapi?
Dembelével bezzegették a téli átigazolási szezont hogy ő az igazolás, ezért sem igazoltak, erre megint lesérül, a szezon végéig.
Aztán rá pár órára Abidalnak elmegy az esze, és rögtön beszól Xavinak, és a csapatnak, és meghazudtolja Xavi és a csapat szavát?!
Miért kell olyat lenyilatkozni hogy Xavinak nem is ajánlották fel hogy januártól vegye át a csapatot?
Véletlen egybeesés, vagy ezzel a balhéval akarják elterelni a jónép figyelmét arról, hogy totálisan beégtek az átigazolási szezon/szezonokban, és az utolsó mentsvár is ledőlt Dembouz személyében?
Ha az utóbbi, akkor tökéletesen végrehajtották, mert most minden lap a Messi vs Abidalról cikkezik, nem pedig arra hogy úgy küldték el az utolsó támadókat is, hogy 2,5 támadónk van jelenleg 3 posztra.
Hasonlóan látom, rossz a helyzet, de nem menthetetlen. 2008 és 2014 jó példa, mindkétszer új edző segített, akivel belenyúltunk a tutiba. Setién szerintem ehhez kevés lesz. Sajnálom az öreget, mert bár megkapta élete lehetőségét, a lehető legrosszabbkor. Olyan időkben, amikor a csapat legendái feszülnek egymásnak, aligha várhatunk megoldást egy 61 éves, eddig egészen más szinten tapasztalatokat szerzett edzőtől. Ha mégis megoldja a helyzetet, hát, le a kalappal előtte!Nero. írta:Szerintem is, de 2008 és 2014 tavaszán is ugyanezt gondoltam. Még mindig van legalább 5-6 világklasszis játékosunk + Messi. Ha nyáron sikerülne egy normális edzőt/stábot hozni + 1-2 jó igazolás akkor még mindig ott maradhatunk az elitben.Peter írta:Böjt....határozatlan időtartamú böjt veszi kezdetét...
Szerintem is, de 2008 és 2014 tavaszán is ugyanezt gondoltam. Még mindig van legalább 5-6 világklasszis játékosunk + Messi. Ha nyáron sikerülne egy normális edzőt/stábot hozni + 1-2 jó igazolás akkor még mindig ott maradhatunk az elitben.Peter írta:Böjt....határozatlan időtartamú böjt veszi kezdetét...
2015-ben hatalmas szerencséjük volt, LE ott megmentette a seggüket a triplával, meg azzal, ahogy összerakta azt a csapatot. Most is hasonló dolog segíthetne rajtuk, hiszen egyre inkább áll a bál. Pl. láthatjuk, hogy a Valverde-Setién edzőcsere komoly indulatokat szült, tehát sok fog rajta múlni, hogy teljesítünk Setiénnel. Ha sikeres lett, akkor Bartóék hatalmas királyok lesznek, ha nem, akkor nagyon keményen fogják kapni a sarat. Utóbbi esetben én még azt is el tudom képzelni, hogy nem húzzák ki 21-ig.MessiNeymarSuarez írta:
Jó lenne egy nyári előrehozott elnökválasztás(de erre 0% esély van), mert különben ha jövőre valami csoda folytán sikeres szezont zárunk, nagyon necces lesz hogy leváltják-e a mostani brigádot vagy újból megválasztják mint 2015-ben.
Az még sajnos messze nem garantált, hogy Bartoék mennek..Oké Barto az igen a szabályok miatt, de a bandája ugyanúgy marad.(aminek a ténykedésébe ki tudja utána mennyire szól majd bele okosba, de szerintem nekik sem kell súgni a hülyeséget, megy az maguktól is)Tomix354 írta:Nem lesz semmi nyáron, max elboltolják valahova Coutinhot meg Dembelét és vissza hozzák Neymart. 21-ben majd mikor mennek Bartoék lehet takarítani, remélhetőleg egy fokkal kompetensebb brigád fog érkezni. De ez majd csak a jövő zenéje.
Az a baj hogy a csapat már régóta a 2008 tavaszi csapatra emlékeztet(pár kisebb jobb periódust leszámítva), csak a szükséges lépéseket nem meri, nem tudja meglépni a vezetőség.Nero. írta:2008 tavaszára emlékeztet a jelenlegi időszak. Rengeteg balhé, sérülés és gyenge játék + igen jó esély egy nulla kupás szezonra. Szerencsére akkor annyira rosszul mentek a dolgok hogy a következő nyáron egy hatalmas takarítás jött, remélem most is ez lesz.
Nem csak egy-két nagy nevet zavarnék el a keretből, de a vezetőséget is.
Egyszer volt egy ilyen szezonunk a kétezres évek elején mikor mindenki sérült volt, jó ha 14-15 egészséges játékos maradt. Akkor Ronaldinho fogta és vitte a csapatot, Davidsal meg már másik játékossal együtt...NovaProspekt írta:ezzel a helyére történő igazolással az a gond, h csak rosszabb helyzetben leszünk, mint a téli átigazolási ablakban, és már akkor sem tudtunk volna értékelhető embert idehozni. most majd fizethetünk 120 milliót Willian Joséért.
sztem kuka így a szezon, ha mákunk van, a kupa leesik vhogy. ha derűlátóak akarunk lenni, abban reménykedhetünk, h ezzel is Bartoék egy lépéssel közelebb kerültek a munkanélküliséghez.
Nagyon kellett volna Dembele, már csak a pihentetések miatt is.brazilfan írta:Dembélé kiesésével sem teljesen reménytelen a helyzet (idén eddig se nagyon játszott, és amikor igen, az is felejthető volt, sajnos).
Nincs mese, meg kell próbálni Semedót fölrakni jobbszélsőnek, Roberto marad a jobbhátvéd. Ha a három csatár valamelyike megsérül vagy pihentetni kell egyiküket, ott van Vidal, erős is, gólerős is, játszani is akar, tessék, szabad a pálya.
Puigot is játszatni kellene végre, nagyon hiányoznak a középpályásainktól az olyan váratlan, fineszes passzok, amilyenekre Puig bekötött szemmel is képes.
Viccen kívül, rá kellene hajtani.NovaProspekt írta:a bajnoksághoz kevés lesz előre az ember, idén rámegyünk a BL-renagyatyesz írta:Emellett ott van elől Fati, akitől bármilyen nagy tehetség is, de irreális lenne elvárni, hogy végigtolja a szezont rotáció nélkül. Na most majd végig fogja...és még nem is beszéltünk Griziről, akinek meg nincs elől posztja. Rajtunk röhög lassan a világ, és meg is érdemeljük...no majd SR stabilizálja magát a csatársorban
a bajnoksághoz kevés lesz előre az ember, idén rámegyünk a BL-renagyatyesz írta:Emellett ott van elől Fati, akitől bármilyen nagy tehetség is, de irreális lenne elvárni, hogy végigtolja a szezont rotáció nélkül. Na most majd végig fogja...és még nem is beszéltünk Griziről, akinek meg nincs elől posztja. Rajtunk röhög lassan a világ, és meg is érdemeljük...no majd SR stabilizálja magát a csatársorban
csak sosem tudott úgy helyezkedni vagy annyit mozogni, mint Iniesta, mellette pedig a játékintelligenciája is tizede Iniének, a mentalitásáról meg ne is beszéljünk. Coutinho a mezőnyben cirkuszi mutatványos, plusz eldurrant néha 1-1 távoli lövést. a Bayernben pedig annyira jól küldi, h nyáron fixen jön ide vissza. az alsóházi csapatokon kívül senki ellen nem mutatott semmit.Chino írta:Azzal, hogy Ini elment Coutinho egy minőségi pótlás lehetett volna, csak hát szélsőt faragtak belőle. Amikor érkezett a fórumon sem a jelenlegi volt az általános vélemény vele kapcsolatban. A Bayernben abban a szabadabb tkp szerepkörben nem tolja rosszul. Egy De Jong-Arthur-Coutinho kp-t azért megnéznék.
Ők talán még nálunk is nagyobb bajban vannak ezzel a generációváltással. Az eddigi húzóemberek, kezdőjátékosok közül CR elment, Modric ha még marad is 35 éves lesz, azért Kroos se túl fiatal a maga 30 évévél, Mendy távolról sem egy 2 évvel ezelőtti Marcelo, Ramosban sem hiszem, hogy max. 2 évnél több van. Benzema kb. mint nálunk Suarez, és a támadósorba egyelőre 50 milliós Rodrygok, Viniciusok meg Lucas Vasquez-ek, Jovicok vannak. A brazilokból sem nézek ki sokkal többet mint a mi új csodaportugálunkból. Hazard is egyelőre Dembélé 2.0.vg99 írta:Szépen le lett szűkítve a keret, de ez nekem nem azért félelmetes mert tavaszra elfogyunk, és feladunk lehet mindent,
hanem azért mert ebből a szűk keretből kor vagy képesség alapján a következő 2 évben rengetegen ki fognak még kerülni. És alig marad valaki.
Teljes új csapatot kell építeni úgy, hogy közben rengeteg pénzt szórtunk el igazolásra és bérekre.
Én nyáron elengedném őket: Rakitic, Umtiti, Neto, Dembele, Griezmann, Coutinho, a kölcsönadottak jó része
1 évre rá pedig jönnének ők: Busquets, Vidal, Piqué.
Utána meg jön Messi és Alba is sajnos.
A Realt szoktuk, szokták isteníteni, hogy megkezdte és jól csinálja a generációváltást, CR hiányát.
Szerintem Zidane, a bírók és a szerencse sokkal erősebb faktor. A 3 BL címben, és a mostani első helyben is. No meg mi..
Az, hogy még mindig a nyugdíjas Benzama lövi a gólokat, amikor van Jovic, Hazard, Vinicius, Rodrygo, az sokat elmond. Ahogy a középpályán is Modric és Kroos igen sokat játszik, pedig már le lettek írva. Hátul meg ott a saját Piquejük.
Szóval jobban csinálták mint mi, de csak egy fokkal szerintem.
A totál agyatlan, gyors döntéseket elkerülték, de nem minden igazolást vált be.