Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ki is volt nálunk agyatlan, gyors döntés? Dembelére lehet mondani, de ott a kudarc oka a sok sérülés,m amir előre nem lehetett látni. Meg talán Malcom és Mina, akik nem sok vizet zavartak és pariban vagy haszonnal tovább lehetett őket adni. De Cuotinhoért és Grízért tartósan ette a fene a szakvezetést. Ha agyatlanul, akkor nem az igazolásokkal, hanem ennél sokkal mélyebben van a baj.vg99 írta: A totál agyatlan, gyors döntéseket elkerülték, de nem minden igazolást vált be.
Egyesek?fanbarca írta:Egyesesek haragszanak a többiekre, mert gyengébben játszottak Valverde alatt, mint amire képesek lennének.
Igen, ezt írtam lentebb. Mert a klubnál senki nem nagyobb. Legalábbis ez nem Nápoly, ahol egy szakadt középcsapatba betoppant egy Maradona. Neki is feltenném tiszteletteljesen a kérdést, hogy si o no, miután a jelenlegi 50 milliós fizetését kb 15-nél húznám meg. Ha van esze, célt ér, amit gondolni akarok. Ha nem, az egy másik helyzet, de meg kell húzni a határt, mert amellett, hogy kedvelem, a pénisznek is van vége.LG írta:...
A játéktudása alapján még évekig erősségünk lehetne Messi, de bármekkora zseni, bármennyit is tett le az asztalra, nem szabad hagyni, hogy a klub fölé nőjön! Én megértem, hogy nem lehet rá egy sima játékosként tekinteni, elfogadom, hogy különleges bánásmódban részesül, de egy bizonyos határvonalat meg kell húzni, még nála is.Messi rengeteg forrást felemészt, de nem mennék neki úgy egy nagytakarításnak, hogy őt is elküldeném. Leo egyszerűen az az ember, aki ha 37-38 éves is, kell, hogy a legjobb kiegészítő emberünk legyen egy évre, de szerintem max egy elég. Kell az átmenet. Ezért kell még majd anno Piqué és Rakitic is, ezért tartanám meg mindkettőt. Jó, ha vannak rutinosak a háznál, akik segítenek a pályán, az edzőközpontban, a fejekben. Fokozatosan kell leépíteni ezt a teamet, amivel most gazdálkodunk.
Messi rengeteg forrást felemészt, de nem mennék neki úgy egy nagytakarításnak, hogy őt is elküldeném. Leo egyszerűen az az ember, aki ha 37-38 éves is, kell, hogy a legjobb kiegészítő emberünk legyen egy évre, de szerintem max egy elég. Kell az átmenet. Ezért kell még majd anno Piqué és Rakitic is, ezért tartanám meg mindkettőt. Jó, ha vannak rutinosak a háznál, akik segítenek a pályán, az edzőközpontban, a fejekben. Fokozatosan kell leépíteni ezt a teamet, amivel most gazdálkodunk.NovaProspekt írta:...
Jó írás. Szerintem az amigok mennek majd 2021-ben, ha új elnökség lesz (amit nagyon remélek), és nem tartom kizártnak, hogy ha a haverok mentek, Messi is megy. Neki is 2021-ig tart jelenleg a szerződése (bár asszem opcionálisan egy évvel meghosszabbítható), és nem biztos, hogy egy új csapat kiépítésénél ott akar még lenni, illetve az sem, hogy érdemes köré építeni az új csapatot úgy, hogy már úgy sincs neki sok itt hátra. Na meg tudjuk azt is jól, hogy nem ingyen játszik itt, szerintem egy újabb hosszabbítás már nem fog beleférni a klubnak, az utolsó bónusza és a mostani fizetése is óriási tétel, ami a klub pénzügyi kimutatásaiban egy kilométerről kiszúrható.Rinku írta:...
Áthoztam ide.RipTikitaka írta:Kb Suárez meg Ter Stegen mondható a komoly pénzbe kerülők közül akik tényleg be is váltak az utóbbi 6 évben addig meg kiröppent több száz millió, azért akikért kiadták nem nyeretlen kétévesek akik nem tudtak beilleszkedni a Barca stílusba már ha az utóbbi évek Barcája azt képviselte volna, rendben van az, hogy nagy klub , nagy nyomás van rajtuk és nem mindenki bírja, teljesít azon a szinten amit elvártunk volna de akkor is rossz, nagyon rossz ez az arány szerintem, SZINTE senkinek nem megy itt Wtf????
Igen, viszont ami miatt szerintem jogosan nagyobb a BL presztízse, hogy egész Európa legjobbjaival kell versenyezni a címért. A bajnokság lebonyolítását amúgy igazságosabbnak és korrektebbnek tartom, de BL-nél ez kivitelezhetetlen, hiszen az rengeteg meccset jelentene. Ezért lenne érdekes egy Szuperliga az európai top csapatokkal, de ez meg ugye azt jelentené, hogy még tovább nőne a szakadék a legjobbak és a többiek között.MatyiG írta:A bajnoksághoz meg több meccset kell megnyerni, és sokkal hosszabb időre kell a topon lenni, kiegyensúlyozott teljesítmény kell hozzá. Ergo: nehezebb megnyerni...Res írta:A BL-hez több szerencse kell. Ergo: nehezebb megnyerni...
Mindkettőt nehéz megnyerni, csak más-más okból kifolyólag.
A bajnoksághoz meg több meccset kell megnyerni, és sokkal hosszabb időre kell a topon lenni, kiegyensúlyozott teljesítmény kell hozzá. Ergo: nehezebb megnyerni...Res írta:A BL-hez több szerencse kell. Ergo: nehezebb megnyerni...
Annyival, h egyikből 5 van, a másikból meg talán 26.visca el barca írta:oszt' egy bl, amit egy-két biroi csalassal konnyeden meg lehet nyerni, mivel ertekesebb mint egy liga elsoseg?
A Bl presztízsét az adja, hogy míg a ligát megnyerheti egyszerre egy szezonban a Juventus, Barca, Bayern, City és a PSG is, addig a BL serleget csak egy szerencsés csapat emelheti fel.visca el barca írta:oszt' egy bl, amit egy-két biroi csalassal konnyeden meg lehet nyerni, mivel ertekesebb mint egy liga elsoseg?
sztem jaSubinho írta:A spanyol kupa is 1 trófea és a BL is. Ezt is úgy kéne számolni, hogy pontozzák, mint az aranycipőnél. Pl. Kupa=1x, liga=2x, Bl=3x szorzóval. Így is ez jönne ki?
A spanyol kupa is 1 trófea és a BL is. Ezt is úgy kéne számolni, hogy pontozzák, mint az aranycipőnél. Pl. Kupa=1x, liga=2x, Bl=3x szorzóval. Így is ez jönne ki?Nero. írta:https://m.facebook.com/VivaFCBarcelona1 ... &source=48
Mi voltunk az évtized legsikeresebb csapata 24 trófeával
De szerintem 2000-2009 végéig is top 3
És mégis örök sírás a culéktól....
A trófeák számára nem lehet a panasz, de azon szerintem lehet sírni, hogy ebben a csapatban még ennél is több volt. A hazai porondot kimaxoltuk, azért le a kalappal, de a BL-ben közel sem tudtunk olyan történelmet írni, amilyenre ezek a fiúk hivatottak voltak, az pedig csak a hab a tortán, hogy a legnagyobb rivális lopta el a show-t. Valljuk be, a BL-teljesítményükkel elvitték ezt az évtizedet, még akkor is, ha Spanyolországban mi domináltunk. Ha a 16-os vagy a 18-as BL-t mi húzzuk be (mindkettőre megvolt az esélyünk), akkor egészen más lenne a helyzet, persze a fociban nincs ha... de gondoljunk rá vissza, mi volt 2015 végén, vagy akár 2016 elején. Valljuk be, nem ezt vártunk, mert hengerelt a csapat, szinte megállíthatatlannak tűnt. De még a 15/16-os szezon végén is, én még hittem benne, hogy az az április csak megingás volt, és ebben a csapatban még mindig nagyon sok van. Ahhoz képest tudjuk milyen keserves volt Lucho utolsó szezonja. De pl. a PSG elleni visszavágón látszott, hogy igenis van potenciál a csapatban, csak nem, illetve csak nagyon ritkán sikerül kihozni belőle. Most is ezt gondolom: szerintem a csapat az utolsó 3,5 szezonjában csupán elenyésző esetben maxolta ki a tudását. Persze öregszenek a kulcsembereink, de ezt szerintem kompenzálják a tehetséges fiatalok, illetve itt van ugye Messi, aki még mindig top.Nero. írta:https://m.facebook.com/VivaFCBarcelona1 ... &source=48
Mi voltunk az évtized legsikeresebb csapata 24 trófeával
De szerintem 2000-2009 végéig is top 3
És mégis örök sírás a culéktól....