MessiNeymarSuarez írta:Cavani a hírek szerint beadta az átigazolási kérelemet(Leonardo, PSG).
Bakker, nagyon kéne nekünk egy ilyen kaliber, ha Suarez kiválásával nem csapunk le rá, vagy hasonló kaliberre most télen, akkor nagy barmok vagyunk.
Mandzukic ingyen ment az arabokhoz, Cavaninak kilóg a lába, Aubameyangnak jövőre lejár a szerződése, és lehetne tovább sorolni, hogy kikre csaphatnánk le úgy, hogy nem kéne bankot rabolni hozzá, és nem egy Boateng-féle igazolás lenne.
Így hogy van egy Messink, egy inkább védekezésben remeklő Griezmannunk, meg egy tolószékes Dembelénk, lépni kéne.
Tegnap is látszott, hogy mennyire kellene egy center.
Amúgy szerintem ebben a játékban Suarez is nagyon élne, ha nem neki kellene szervezni a játékot, hanem csapatmunkával hozzá eljuttatnák a kapu közelében, mint anno a Lucho-érában.
Ha 1000 passzos játékot akarunk játszani, letámadással, akkor szerintem nem fér el egy Cavani féle csatár a kezdőben. Suarez sérülésével megnyílt az esély, hogy "csak" 1 játékos ne vegyen részt a letámadásban, nem lenne jó, ha ez visszaállna 2-re. A másik meg, nekem tetszett Griezman új posztja, nincs kiszorítva a vonal mellé, többet játszik a kapu előtt, Cavani típusú játékos érkezésével megint ki lenne szorítva a vonal mellé. Ha mindenképpen igazolni akarunk előre, akkor én egy jobbszélsőt hoznék. Fati és Perez tehetséges, de nagy meccseken egyelőre nyugodtabb lennék, ha egy kicsit tapasztaltabb játékos játszana ott (Pedrito?

).
Szerintem középpályán megleszünk, a gond az, hogy a tegnapi meccs alapján megint nem látom de Jong helyét. Ha Busi ilyen formát hoz, akkor max 10 meccsenként lesz lehetősége beállni egy kicsit, egy vonallal előrébb meg nem az igazi. Bár lehet, hogy ez az új "futós játék" változtat ezen, és jobban érzi majd magát az ellenfél kapuja közelében.
Tetszett ez az új antiszimmetrikus felállás, papíron 4-3-3, de gyakorlatilag Roberto volt a 3. középhátvéd, kérdés, ez elég lesz-e a nagyobb csapatok ellen. A nagy vesztese az edzőcserének Lenglet lehet, piszi pasziban Umtiti sokkal jobb, reméljük bírja majd a teste...