Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért Németország meg Spanyolország nem ugyanaz, mint Anglia. Németben csak magadat tudod megvenri, ha a Bayern edzője vagy, spanyolban csak a Realt kell lehagynod. Angliában meg van 6+2 nagy csapat és a többi is megszorítja a töködet, ha nem figyelsz. Egyszerűen nem működik a rövidpasszos foci, megvan az ellenszere. Amit ő akar, az már divatjamúlt, bár nem nézek City meccseket. De ez volt a Bayernjével is a BL-ben, és ez a baja a Citynek is. A fszi nem tud megújulni. Ugyanolyan egysíkú, mint Moruinho. A Barcától a lehető legjobbkor lépett le. Szerintem elmondhatjuk kis túlzással, hogy kifejezetten az ő tiki-takája élt négy évet, azóta is csak azt kergeti, álmodozva. Amúgy a Lyontól kiesni 3 góllal az van annyira szánalmas, mint a szuper tegnapi produkciónk. Kínos.
Ja, csak őt általában a saját játékosai végzik ki. A helyzetek mindig megvannak. Ma is Sterling, hogy tudta azt kihagyni?
Pedig a Bayern - nel fele annyit nem kellett epitkeznie, mint anno a Barcanal.csababarca írta:az hogy nem nyert bl-t a bayernnel meg a cityvel.MQuCsabi írta:
Én az ilyen beszélgetésekbe nem megyek bele sohadirekt, szóval ezt el tudja nekem valaki magyarázni, hogy mit jelenthetett?
ennyi van mögötte.
az hogy nem nyert bl-t a bayernnel meg a cityvel.MQuCsabi írta:
Én az ilyen beszélgetésekbe nem megyek bele sohadirekt, szóval ezt el tudja nekem valaki magyarázni, hogy mit jelenthetett?
Szia! Jonathan Wilson róla és a Mourinhoval való rivalizálásáról szóló könyve frissen jelent meg magyarul, én most ezzel szemezek. A szerzőtől még bevallom nem olvastam könyvet, de egyöntetűen az egyik legkiválóbb írónak tartják focis berkekben.Andris írta:Sziasztok! Kicsit off, de úgy döntöttem, inkább ide mint az offtopicba.
Szerintetek mi a legjobb magyar nyelven is kapható könyv, ami Pepről, a játékáról, a Cruyff örökségről vagy ilyesmiről szól? Van pár ha jól láttam.
Igen, viszont én meg arról beszélek, hogy a bírók elég vastagon benne voltak abban, hogy nem nyertük meg a 10-es BL-t az Inter helyett... Mint ahogy talán még vastagabban benne vannak a Real 3 BL-jében... Nagyon meg tudnak ferdíteni egy képet a hatáskörön kívül álló tényezők, pozitív és negatív irányba is.Barca_10 írta:Mihu: nem a bírókról beszéltem, hanem Pepről.
Barca_10 írta:Mourinho az odavágón taktikailag felmosta a padlót Peppel, sosem tudott alkalmazkodni az ellenfél játékához, különösen ha a másik csapat beállt kontrázni, mi bőven sokat szívtunk ezek miatt, a Bayern is tudna mesélni róla. Erre nagyon jól felkészült anno Mourinho, plusz Messit kivette a játékból.
Milito legsólja esetében az a 3 centi a valóságban 1 méter volt, nézd meg youtube-on. Nem szeretem mikor valaki egy vitában vagdalkozik a dolgokkal, miközben utána se néz, csak beír valamit.Barca_10 írta:Milito lesgólja kb ugyanaz a 3cm volt amit idén a VAR elvett a Citytől, Alveshez pedig hozzá sem értek mikor Cambiasso felrúgta. A két meccsen nem volt tiszta helyzetünk, átlövésünk is csak a visszavágón, ezek Pep hibái. 3-1-es első meccs után miért is nem lehetett átlövésekkel próbálkozni mikor többek között Ibrahimovic is a pályán volt akinek nem kell kétszer mondani hogy lőjjön, tudva hogy az Inter bekkelni jön.
Azon a meccsen ha az első félidőben a 4 vagy 5-0, senki nem szólhatott volna egy szót se....Az nem Pep hibája, hogy Messi és Iniesta is belerúgta Cech-be az összes ziccert... Nem az átlövések hiányoztak, hanem az, hogy ami egész évben bement, az most ne maradjon ki...Barca_10 írta: A Chelsea ellen szintén ugyanez volt a bajom, hozzáteszem azt a szezont végigmakkolták a londoniak, de ott is az ötösről akartunk gólt rúgni miközben tudta mindenki hogy az a Chelsea egyik meccsen sem támadni akar, erre ugyebár majdnem ráfaragtunk már 2009-ben is.
Egyetértek, de ott meg jön megint az, hogy ha Bojan érvényes gólját megadják, máris jobb edző, mint így? Tök ugyanazt csinálta volna pedig.MatyiG írta:Inter ellenit még elfogadnám, mert ott nem az volt, mint két évvel később, hogy temérdek helyzet és ziccer.