Ernesto Valverde
említettem már, hogy a barca ki ismert hibáira mennyire lehet építeni...( a Messi kényszerpasszok, a letámadás, a lassúság....stb.)
tegnap nagyon jól látszott egy újabb! DeJong egyik hibája, hogy indokolatlanul húzza magára az ellenfeleit. az egy dolog, hogy ezzel állíttatta ki magát, de jól láthatóan erre utazva szerelték sokszor, vagy hozták zavarba. az csak hab a tortán, hogy tegnap a másodikra elfáradt, sztem mindenki látta Valverdét kivéve.
tegnap nagyon jól látszott egy újabb! DeJong egyik hibája, hogy indokolatlanul húzza magára az ellenfeleit. az egy dolog, hogy ezzel állíttatta ki magát, de jól láthatóan erre utazva szerelték sokszor, vagy hozták zavarba. az csak hab a tortán, hogy tegnap a másodikra elfáradt, sztem mindenki látta Valverdét kivéve.
Igaz, hogy a Barcanak van jópár baja a kártékony edzőn kívül is. De az ő kirúgása a legkönnyebben járhetó út, ami biztos megmozgatna sok mindent a csapat körül.
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
épp ez a gond, h nem Hendersonból meg Milnerből kell már kihoznia a maxot, hanem sztárokból. addig ment alatta a szekér, amíg Paulinho volt nálunk a legnagyobb sztár a 17/18-asban. mióta idehoztak neki egy rakat 100+-os játékost akit nem kért, láthatóan nem tud mit kezdeni a helyzettel, ehhez már más kellene.Tomix354 írta:Várom már mikor lesz újra értelmes edzőnk, aki ilyen Henderson meg Milner szintű játékosokból is kitudja hozni a maximumot, nem hogy ebből a keretből. (Ez ahányszor eszembe jut mindig szekunder szégyen fog el).
Belegondolva hihetetlen mákja van ennek az embernek. Egyrészt van egy teljesen alkalmatlan elnökünk Barto személyében, aki legalább a tavalyi bl kiesé után lapátra kellett volna tennie. Aztán itt volt a teljesen széteső Atma és a elmúlt évek leggyengébb madridja. Ennek köszönhetően bajnokságok jöttek, így Barto védhette.
Első év után (akkor is elég langyos játék volt) egyre rosszabb az egész. Szépen lassan eltűnt az a hírhedt stabilitás, 100+ milliós játékosok szaladgálnak a pályán láthatóan 0 koncepcióval. Nem baj, az előző 2 év mák után hazai porondon jönnie kell egy 0 kupás szezonnak is, csak nem értem miért kell megvárni míg teljesen romokban lesz minden.
Várom már mikor lesz újra értelmes edzőnk, aki ilyen Henderson meg Milner szintű játékosokból is kitudja hozni a maximumot, nem hogy ebből a keretből. (Ez ahányszor eszembe jut mindig szekunder szégyen fog el).
Első év után (akkor is elég langyos játék volt) egyre rosszabb az egész. Szépen lassan eltűnt az a hírhedt stabilitás, 100+ milliós játékosok szaladgálnak a pályán láthatóan 0 koncepcióval. Nem baj, az előző 2 év mák után hazai porondon jönnie kell egy 0 kupás szezonnak is, csak nem értem miért kell megvárni míg teljesen romokban lesz minden.
Várom már mikor lesz újra értelmes edzőnk, aki ilyen Henderson meg Milner szintű játékosokból is kitudja hozni a maximumot, nem hogy ebből a keretből. (Ez ahányszor eszembe jut mindig szekunder szégyen fog el).
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
"Valverde továbbra is élvezi az elnökség támogatását, és ha a szezon nem végződik botrányosan, akkor ez a helyzet vélhetően nem fog változni."(részlet a Henry-s cikkből)
Sajnos én is ettől tartok.
mess2009:
Szerintem senki sem kéri rajta, hogy a Guardiola-féle játékot játssza a csapat vele, viszont az szerintem elvárható lenne, hogy egy ilyen kerettel legalább nyomokban köze legyen a Barca alapfizolófiájához a csapat játéka. Amikor meg úgy játszunk mint egy kiscsapat (csak szétszórtabban) akkor arra meg tényleg nem lehet mást mondani, csak hogy zsákutca.
Még a 2017-18-as szezonban lehetett védeni, mert akkor tényleg látszódott hogy amit Valverde szeretne elérni a csapattal, azt sikerül is: Erősen Barca idegen játékrendszer, de cserébe a védekezés tényleg nagyon jól működött, alig kaptunk gólt, a Busi-Rakéta tengely jól működött és általában bejött a "ne vállaljunk kockázatot, majd előbb utóbb úgy is felőrlődik az ellenfél és valaki betuszkolja a győztes gólt" elv, meg tanultunk szenvedve is nyerni.
Most azóta ebből mi maradt? Csak a gyenge játék, a biztonsági játékunknak csúfolt valami ellenére úgy nyeljük a gólokat, mint az 5. helyezett Sociedad, és a realitás ennél még több lenne, csak sokszor nem állunk hadi lábon a szerencsével, és mellesleg a kapuban egy ter Stegen áll, aki a világ egyik ha nem a legjobb kapusa.
Vannak üdítő kivételek, de az átlag teljesítmény az, hogy van egy emberfeletti teljesítményű Messink és ter Stegenünk, akik már lassan irreális mértékben hajlítják a valóságos csapatteljesítményt a szerzett pontokkal arányban.
Unalmas a Luchozás, de ő megmutatta hogy hogyan kell felrázni a srácokat, és megtalálni az arany megoldást a tipikus Barca stílus, és a direktebb, fizikálisabb játék ötvözetével.
Azt ne felejtsük el, hogy ő is egy ugyanolyan langyos hangulatú társaságot vett át 2014-ben, mint amilyen most van Valverdével.
Vannak hibák a keretben bőven, nem elvárható hogy jöjjön egy új edző és hirtelen eszméletlen módon játszanak a srácok minden meccsen, és begyűjtsék a triplázást, de szerintem az elvárható lenne, hogy egy olyan edző jöjjön, aki rendbe rakja a fejeket, van tekintélye, és hatni tudjon a srácokra, illetve a meccs képére is.
Azzal meg tényleg nem tudok mit kezdeni, hogy a hírek szerint Valverde nem akarta leigazolni De Jongot, ez mindent elmond az ő felfogásáról, és attól hogy mennyire távol áll a Barca (normális esetben lévő) alapkövetelményeitől.
Lehet hogy ide jönne egy csúcs edző, és az sem tudna többet kisajtolni a keretből, de az is lehet hogy 2014-el szemben egy erős, de befásult keretet felrázna, és 1-2 változtatással ég és föld lenne a 2 csapat, erre nem 1 csapatban láttunk már példát.
Mivel az egyik legértékesebb keretünk van, szerintem az utóbbi reálisabb, de könnyen lehet hogy ezt jövőre sem tudjuk meg, mert ha hozza a ligát Valverde, akkor mindegy hány gólról adjuk le az elődöntőt, akkor se fogják Bartoék sürgetni azt hogy megváljanak tőle.
Sajnos én is ettől tartok.
mess2009:
Szerintem senki sem kéri rajta, hogy a Guardiola-féle játékot játssza a csapat vele, viszont az szerintem elvárható lenne, hogy egy ilyen kerettel legalább nyomokban köze legyen a Barca alapfizolófiájához a csapat játéka. Amikor meg úgy játszunk mint egy kiscsapat (csak szétszórtabban) akkor arra meg tényleg nem lehet mást mondani, csak hogy zsákutca.
Még a 2017-18-as szezonban lehetett védeni, mert akkor tényleg látszódott hogy amit Valverde szeretne elérni a csapattal, azt sikerül is: Erősen Barca idegen játékrendszer, de cserébe a védekezés tényleg nagyon jól működött, alig kaptunk gólt, a Busi-Rakéta tengely jól működött és általában bejött a "ne vállaljunk kockázatot, majd előbb utóbb úgy is felőrlődik az ellenfél és valaki betuszkolja a győztes gólt" elv, meg tanultunk szenvedve is nyerni.
Most azóta ebből mi maradt? Csak a gyenge játék, a biztonsági játékunknak csúfolt valami ellenére úgy nyeljük a gólokat, mint az 5. helyezett Sociedad, és a realitás ennél még több lenne, csak sokszor nem állunk hadi lábon a szerencsével, és mellesleg a kapuban egy ter Stegen áll, aki a világ egyik ha nem a legjobb kapusa.
Vannak üdítő kivételek, de az átlag teljesítmény az, hogy van egy emberfeletti teljesítményű Messink és ter Stegenünk, akik már lassan irreális mértékben hajlítják a valóságos csapatteljesítményt a szerzett pontokkal arányban.
Unalmas a Luchozás, de ő megmutatta hogy hogyan kell felrázni a srácokat, és megtalálni az arany megoldást a tipikus Barca stílus, és a direktebb, fizikálisabb játék ötvözetével.
Azt ne felejtsük el, hogy ő is egy ugyanolyan langyos hangulatú társaságot vett át 2014-ben, mint amilyen most van Valverdével.
Vannak hibák a keretben bőven, nem elvárható hogy jöjjön egy új edző és hirtelen eszméletlen módon játszanak a srácok minden meccsen, és begyűjtsék a triplázást, de szerintem az elvárható lenne, hogy egy olyan edző jöjjön, aki rendbe rakja a fejeket, van tekintélye, és hatni tudjon a srácokra, illetve a meccs képére is.
Azzal meg tényleg nem tudok mit kezdeni, hogy a hírek szerint Valverde nem akarta leigazolni De Jongot, ez mindent elmond az ő felfogásáról, és attól hogy mennyire távol áll a Barca (normális esetben lévő) alapkövetelményeitől.
Lehet hogy ide jönne egy csúcs edző, és az sem tudna többet kisajtolni a keretből, de az is lehet hogy 2014-el szemben egy erős, de befásult keretet felrázna, és 1-2 változtatással ég és föld lenne a 2 csapat, erre nem 1 csapatban láttunk már példát.
Mivel az egyik legértékesebb keretünk van, szerintem az utóbbi reálisabb, de könnyen lehet hogy ezt jövőre sem tudjuk meg, mert ha hozza a ligát Valverde, akkor mindegy hány gólról adjuk le az elődöntőt, akkor se fogják Bartoék sürgetni azt hogy megváljanak tőle.
ez a Valverde "lózungolás" egyéb más mellett azért sem ok. mert elfedi a bajok árnyaltabb, a valóságot jobban közelítő okát. olyasmire gondolok például, hogy az "álombarca" elveszítette Xavit, Iniestát és Neymart és ez sokkal inkább rá nyomja a bélyegét a mai arculatra mint Valverde. aztán ott van a játékos politika....nevezzük most Abidal-nak! ha van valahol tömény jól dokumentálható kudarc nos ott igencsak van. elmondtam már máshol is a foci változik és aki arra a lóra ül az nyerni fog. itt meg az örök (régi, túlhaladott) barcastílust követelik (tőle) persze még azt is sajátos következetlenséggel, amikor éppen a kontrázást kérik számon rajta aminek köztudottan köze nincs az említetthez.
szóval: kétségtelen lenne ok Valverde menesztésére. de az is az, hogy nincs garancia arra, hogy ez megoldaná a Barca jelenlegi gondjait.
adnék egy sanszot annak, hogy Baromeu igenis látja ezt és azért nem nyúl ( inkább: azért nem nyúlt eddig!) Valverdéhez.
szóval: kétségtelen lenne ok Valverde menesztésére. de az is az, hogy nincs garancia arra, hogy ez megoldaná a Barca jelenlegi gondjait.
adnék egy sanszot annak, hogy Baromeu igenis látja ezt és azért nem nyúl ( inkább: azért nem nyúlt eddig!) Valverdéhez.
- DavidBarca
- Barça B
"Ez volt az év egyik legnehezebb pillanata. Be kell vallanunk, hogy a Liverpoolban történtek miatt estünk el a kupadöntőben. Ha a Liverpool ellen győztünk volna, a kupát is megnyertük volna.”- zseni ez a pali. 

- davi10
- Llegenda del Barça
Simán lehet, hogy a háttérben már teljesen nyugodtan készítik elő a következő szezont.Samper írta:Meg kéne állapodni - és ki is hirdetni - hogy ez az utolsó féléve. Így nyugodt körülmények között lehet utódot találni és ővele együtt készíteni elő a következő évet.
Talán már az új edző is megvan, csak nem akarják nagy dobra verni okulva az Arthur/Griezmann-esetből.
Év közben meg általában az edző szokta bejelenteni, hogy szezon végén távozik, nem a klub.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Meg kéne állapodni - és ki is hirdetni - hogy ez az utolsó féléve. Így nyugodt körülmények között lehet utódot találni és ővele együtt készíteni elő a következő évet.
Azok közé tartozom, akik Róma után azonnal elküldték volna Valverdét....azóta sem cáfolt rá erre semmi, folyamatos a csapat leépülése....itt ez az interjú a klub munkatársainak....sótlan, ízetlen, szagtalan, semmitmondó...üres
Asszem kétszer lehet valaki elnök egymás után csak.Kovbal88 írta:Miért ne tudnák?MatyiG írta:Bartót nem tudják újraválasztani 2021-ben.
Miért ne tudnák?MatyiG írta:Bartót nem tudják újraválasztani 2021-ben.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ahogy ül a fűben és folyton néz ki a fejéből, akaratlanul is de mindig ez jut eszembe:

- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
lehet ezt kellett volna már az elején is, és már nem lenne itt. ha az a 100 ember alárja, sztem simán kirúgjákdavi10 írta:Nem akarlak elszomorítani, de ha Róma és Liverpool után nem küldték el, akkor azt egy change.org-os petíció se fogja elintézni
- davi10
- Llegenda del Barça
De aranyos...Forcabarca73 írta:Reméljük h összejön!
https://www.change.org/p/barcelona-fc-f ... =psf_combo_" target="_blank ... efc3383889

Nem akarlak elszomorítani, de ha Róma és Liverpool után nem küldték el, akkor azt egy change.org-os petíció se fogja elintézni

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Forcabarca73
- Barça B
Annak örülnék, ha Pep legalább egy évre visszajönne, másodedző Xavi lenne, és aztán átadná neki a stafétabotot.NovaProspekt írta:a forrásaim szerint a Pep gyerőköcök a jövő évtől Barcelonában fognak iskolába járni. mivel a felesége is visszaköltözne BCN-be, emellett Pepszi apja is lenyilatkozta, h nem kizárt a visszatérés, így mindjárt bebizonyosodik, hogy ő lesz a következő edzőnk.
én meg most írtam erről pár hsz-szel lejjebb. ez orákulumi kvalitásaimat maximálisan bizonyítja
Szerintem ott, ahol Inaki Williams-ben a ba.szk származást látják Bilbaoban. Ez van az, amikor ragaszkodunk egy elvhez, ami alapvetően szép lenne és becsülendő, de azért na, csak elkezdjük kicsit okosban megoldani dolgokat, kicsit átvariálni ezt vagy azt. A Bilbaoban volt, amikor csak ba.szk származás dominált és csakis az ott születés. Együtt a kettő. Most igazából elég, ha van egy ba.szk unokatesód, vagy a nagyanyád az volt. Hígul itt minden, a Barca vér is erősen vízízű már. Valójában Alexander Hleb és a drága Dmitro Csigrinszkij is Barca DNS-ek, mert játszottak tarcsiként is egy-másfél szezont, vagy mennyit.Vakmacska írta:átemelem ide is a hsz-emet:
Én nem is értem a vezetőséget, hogy EV-ben hol látták meg a Barca-DNS-t?
még az Espanolban is többet játszott, mint nálunk!
Az akkori vezetőség gyorsan meglátta, hogy nincs benne semmi, mert, egy év után túladtak rajta. Csatárként 22 meccs, nyolc gól. És csatárként nem képes támadófocit játszatni, támadó taktikát kialakítani. Vicc
még válogatottságban sem vitte sokra, két év alatt két meccs, nulla gól. Gondolom csere volt csak 10 percre

Valaki írta lent, hogy Valverde csak egy báb. És kinek a kezében?

Football, bloody hell. /SAF/
Nekem nincs azzal bajom, ha tudatosan átengedjük az ellenfélnek a labdát, sőt, évekig ugattam, h így lehetne megverni betömörülő csapatot, jött LE és láss csodát kontráztunk és sok gólt lőttünk belőle.
Szerdán 1 db kontrát nem tudtunk végigvinni, pedig labda nem volt nálunk, talán egyet, amit Griz megcsinált, utána luftot rúgtunk kétszer ziccerben. Semmit több. Pedig semmi bonyolult nincs benne, kőbe van vésve, hogy kontránál hova megy a labdás és hova a többiek. Nem sikerült.
Lassan azért kezdi mindenki elengedni a makacsságot, miszerint nincs jelenleg jobb edző ide EV-nél
Szerdán 1 db kontrát nem tudtunk végigvinni, pedig labda nem volt nálunk, talán egyet, amit Griz megcsinált, utána luftot rúgtunk kétszer ziccerben. Semmit több. Pedig semmi bonyolult nincs benne, kőbe van vésve, hogy kontránál hova megy a labdás és hova a többiek. Nem sikerült.
Lassan azért kezdi mindenki elengedni a makacsságot, miszerint nincs jelenleg jobb edző ide EV-nél

- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
a forrásaim szerint a Pep gyerőköcök a jövő évtől Barcelonában fognak iskolába járni. mivel a felesége is visszaköltözne BCN-be, emellett Pepszi apja is lenyilatkozta, h nem kizárt a visszatérés, így mindjárt bebizonyosodik, hogy ő lesz a következő edzőnk.
én meg most írtam erről pár hsz-szel lejjebb. ez orákulumi kvalitásaimat maximálisan bizonyítja
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
dehogy volt tudatos.optimus írta:
Aham. Busi és Arthur nélkül, őgy hogy ők 4 kp-val áltak fel elég egyértelmű volt hogy nem fogjuk uralni a kp-t. De szerintem erre mindenki felvolt készülve előre is, volt egy kb 5 perces intervallum az első félidőben ami káosz volt, azon kívül végig teljesen tudatosan csináltunk mindent, nem úgy tűnt mintha megleptek volna minket ezzel. Teljesen tudatos volt az is hogy Ter Stegen fellőtte a labdákat laposan Suareznek vagy Griznek, ebből volt is pár megindulásunk az első félidőben. Mindemellett ismétlen a realnak egy ziccere nem volt, de ez nyilván irreleváns.
uralni akarta a kp-t, és gyorsan átjátszani őket, ezért tette fel ezt a kp-t. nem jött be, kár szépíteni.
jah mert te mivel támasztottál alá bármilyen véleményt? semmivel.csababarca írta:
Annyi még, hogy engem meg az untat, hogyha valaki () a saját szubjektív véleményét, amit semmiféle ténnyel - csupán annyival hogy én azt láttam - nem tud alátámasztani tényként fogalmazza meg. Gondolom ez téged is zavar hisz tanár emberként, felvilágosult értelmiségiként tobbek közt ez ellen küzdessz.
Az hogy valaki () leírja hogy nem látta a meccset, de ez szégyen, tényként, az számomra zavaró, nem tudom számodra az-e.
én leírtam mi zavart, hogy láttam, és mivel szurkoló vagyok, leírtam az érzéseimet a meccsel kapcsolatban. nem éreztem azt, amit 10ből 9szer éreztem akár az elmúlt években a real ellen, hogy ők próbálnak változtatni, és teljesen mást játszani, mint amit szoktak, hogy azzal hátha meglepnek minket. Pont az volt az erősségünk ellenük, hogy mi kimentünk és csináltuk amit tudunk, ők meg fejre álltak se tudtak sokszor mit tenni.
most tegnap azt láttam, igen láttam, képzeld általában látni kell a meccseket, nem whoscored meg xp, xd statisztikákat bújni, hogy a real véghezvitte amit kitalált. ha ez az volt, hogy Bale bedobja Ramos fejére, akkor azt. De mi nem azt csináltuk amire készültünk, pláne nem azt amit alapból játszani szoktunk. Ezt Valverde is beismerte a nyilatkozatában. De biztos hazudott, csak azért hogy ne lehessen igazam, majd ezt kihozod belőle.

élőben nem láttam, azóta megnéztem már képzeld, és szerintem szégyen igen, hogy otthon ezt adtuk elő.
nem a 0-0, lehet azt írtam, akkor azért bocs, nem az eredmény, hanem ez az ótvar gyenge produktum.
amúgy nem megmondani akarom neked, hogy mit csinálj meg mit nem, totál nem érdekelsz, de következetlenül nyomod a dumádat, csak hogy ellenkezz, meg kioktass másokat. főleg engem, csak azért is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Aham. Busi és Arthur nélkül, őgy hogy ők 4 kp-val áltak fel elég egyértelmű volt hogy nem fogjuk uralni a kp-t. De szerintem erre mindenki felvolt készülve előre is, volt egy kb 5 perces intervallum az első félidőben ami káosz volt, azon kívül végig teljesen tudatosan csináltunk mindent, nem úgy tűnt mintha megleptek volna minket ezzel. Teljesen tudatos volt az is hogy Ter Stegen fellőtte a labdákat laposan Suareznek vagy Griznek, ebből volt is pár megindulásunk az első félidőben. Mindemellett ismétlen a realnak egy ziccere nem volt, de ez nyilván irreleváns.csababarca írta:
olvasd el a nyilatkozatát, aztán rájösz miben verte bucira.
nem tudtuk kihozni a labdát konkrétan, Messit is elfojtották, amivel nem lett volna baj, mert máskor ilyenkor elő kellene lépnie DeJongnak, Griznek, Lajosnak, Albának stb.
aztán ha ezek meg vannak, ajánlom figyelmedbe, hogy hogy erőltettük rá a realra nem egyszer a saját elképzelésünket, és nekik kellett alapkoncepciót változtatniuk. most ilyenről már nem lehet beszélni, nagyon nem.
2 éve a Chelsea elleni odavágó nézett ki így csak fordítva, ők teljesen nyugodtan hagyták nekünk hogy birtokoljuk a labdát a térfelükön, mi meg nem tudtunk semmit kezdeni a labdával. Tegnap pont ugyanez volt, akkor mindenki szétsírta a forumot hogy ez vállalhatatlan és szégyen mert az történt amit a Chelsea akart. Most ugyanez történt tegnap, de nyilván nullába voltunk játszva.
Nekik nem kellett alapkoncepciót váltaniuk, tekintve hogy nyugodtan játszhatták az impotens ívelgetős játékukat. Mondom mégegyszer, a legnagyobb taktikai elem az volt hogy Bale bedobja a labdát Ramos fejére. Ez aztán totál nullába, bucira verés. Nem tudom akkor az ilyen 5-0ák meg a tavalyi alázások micsodák, ha ez bucira verés.
De mondom mégegyszer, nekem sem tetszett a tegnapi, szerintem is nekik kellett volna menni és bucira verni őket, de szégyennek, meg kóklernek nevezni a csávót, mikor egy teljesen érthető meccstervvel ment ki szerintem túlzás.
Ez meg cuki, tippre össze keversz valami tanulóddal, de szerencsére távol vagy attól hogy megmondd nekem mit csináljakcsababarca írta: tudod, te egy vicces figura vagy, már többször írtam, hogy szállj le rólam, mert unom. reagálj másra, tapsolj EV-nek, aztán örülj magadnak.

Annyi még, hogy engem meg az untat, hogyha valaki (

Az hogy valaki (

Na ha valaki nem hiányzott, az Busi. Vele kikaptunk volna. Tudomásul kell venni, hogy egy korszak lejárt Valverdevel együtt. Lehet még egy-egy jobb meccs, de bármikor jöhet a két utolsó. Sőt, tavasszal jön is.Alcantara írta: Mindennél beszédesebb, hogy tegnap a "tetűlassú" Busi úgy hiányzott onnan, mint egy falat kenyér.
.
Összegezve azért nyugodtan vehetné a kalapját a mester, csak mondjuk másfél évvel ezelőtt lett volna igazán aktuális.
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
a középpályánk gagyi, de az edző is. Rakiticset és Busit lassan el kell felejteni sajnos, és Vidalt is, ha nagyon veri az asztalt (ő is maximum csereként jó, 30 perc alatti ledarálni mindenkit). az Arthur-De Jong vonal jó lesz, melléjük kell hozni vkit a kezdőbe, pl. ott van a lejáró szerződésű Eriksen. nem vagyok nagy fanja, de egy próbát megér, ő a kp kreativitását felturbózhatja amellett, hogy melós játékos is. bár én fosnak láttam minden meccsen kb., ahol láttam játszani, de egy próbát megér. edző meg szintén új kell, csak ne vmi Setien vagy hasonszűrő váltsa Kóklerdét.Alcantara írta:Ezen a kereten Pep sem segítene. Szívesen megnézném én őt itt újra, legalább sokan szembesülnének a ténnyel, hogy nulla a középpályánk és ezen egyetlen edző sem tud változtatni.
Mindennél beszédesebb, hogy tegnap a "tetűlassú" Busi úgy hiányzott onnan, mint egy falat kenyér..