Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
fcbarcelona.com főoldalánmess2009 írta: hol van?
hol van?Vakmacska írta:Valaki tudna írni egy kezdőt?
Már meg van.![]()
Gondolom azért SR van a kp-n, mert tavasszal a Semedo-SR páros egészen jól levédekezte a bal szélt.

Eddig sem volt ma valami jó kedvem, de Te most bevitted a végső ütéstStalkyard írta:Én sohasem fogom tudni sem elfogadni, sem megbocsájtani, hogy 3-0-ról kiütött minket egy olyan Liverpool, amiből hiányzott Salah és Firmino, és amiben a középpályán Wijnaldumok meg Hendersonok szaladgáltak. Te jó ég, ettől még most is felmegy bennem a pumpa, hogy kajak Salah és Firmino nélkül vertek minket hülyére. Szánalmas, ettől nekem nincs lejjebb.
OFF, de nekem a Római este fájóbb élmény, az volt az első zakó. Örök pesszimistaként egy kicsit számítottam a Liverpool-i estére, így az nem volt akkora pofon.mess2009 írta:csak azért emlékeztettem a PSG-s fordításunkra mert életem egyik legszórakoztatóbb élménye volt fociban (láttam és néztem)
u.ez fordítva a liverpooli zakó, szomorú és alig múló rossz emlék.

erre nem tudok mit mondani, nyilván így van. az adathalmaz adott, az a felhasználón múlik, hogy hogyan értékeli ki. "csak azt a statisztikát hiszem el, amit magam hamisítok". ez alól nyilván én sem mentesülökpalesz77 írta:és mindenhonnan visszahozzák, de nyilván ez szubjektív. Azon múlik ki hogy látja ezt a 2,5 évet.