2019.12.16. 11:07:56
Az is történelmi fordítás volt, de én a mi történelmünkre gondolok, amikor a történelmi égést írom.
recrea meg jól leírta a különbséget.
a psg meccs katarzis volt, azt a katarzist kihasználva végig kellett volna rongyolni Európán, de nem sikerült. ott megint jött egy béna meccs, Mathieu és Piqué bénázásokkal, és vége is volt a történetnek.
a focitörténelemben sok nagy fordítás volt, de a mi történelmünkben a pool-i szégyen a negatív mélypont, a psg meg a pozitív tetőpont. ezt kár vitatni.
amúgy a hétvégi meccsel semmi baj nem volt, aláírtam volna az X-et. a mutatott játék meg tök mindegy, volt már rosszabb is, nem meglepő, hogy nem tudunk idegenben lehozni 2-3 normális meccset.
szerdán ütni kell a realt, ki-ki meccs lesz, mert mindkét csapat gyengélkedik, de hozzák a meccseket azért, Messi faktor eldöntheti a javunkra. meg Lajos is a real ellen extra szokott lenni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."