csababarca írta:MatyiG írta:Liverpool vagy Róma sokkal mélyebb kés volt a gyomorba.
A RM BL-szereplése kevésbé érdekel, mint a bajnokijuk.
nekem a kettő együtt gyomros.
azért jobb lenne a közérzetem, ha nem mutatunk be történelmi égést Liverpoolban.
Róma egyel lejjebb van a polcon nálam, mert az csak negyeddöntő volt, még hátra lett volna 3 meccs a címig.
Tavaly viszont a döntőt merem állítani, hogy a Tham ellen simán húztuk volna.
Sajnos tavaly egy BL serleget adtunk le az Anfielden, mindezt egy éhínséges időszakban, úgy hogy nyíltan a Bl-ért mentünk.
A döntő rém gyenge volt, rutinból simábban hoztuk volna, mint a Juventus ellen 2015-ben, pedig a Juve sem volt egyszerű ellenfél, de ott 10-15 percen kívül egyértelmű volt a fölény.
Mai napig nem tudom elhinni hogy sikerült, egy olyan sorozatban, ahol sokszor egy idegenbeli 1-0-s vereséget is nehéz visszahozni otthon, az idegenbeli gól szabálya miatt.
Néha még elkap az az érzés, hogy" hú basszus, 3-0 az elődöntőben, lényegében ott vagyunk a döntőben", aztán tudatosulnak az utána történtek.
Klopp meg elismerően, vállveregetve vigyorogva ment oda 3-0 után a Barcás játékosokhoz...
Közben meg tervezte a lehetetlen célt, túl jutni a Barcán, és ezt átadta a srácoknak, nem tudom hogy sikerült a játékosaiba ekkora hitet rakni, elhitetni velük hogy még van visszaút, főleg hogy Salahék sem játszhattak.
Zseni a pali, vagy őrült, nem is tudom, talán mindkettő egyszerre, de hogy olyan apróságnak számító dolgokra is odafigyelt, minthogy a labdaszedőknek is kiadja a parancsot a gyors labda utánpótlásra, arra meg már tényleg nem lehet mit mondani.
A játékosokat meg leültetném, és visszajátszatnám nekik, hogy hányszor volt az, hogy ők a játékvezetőnél reklamáltak folyamatosan minden döntést megkérdőjelezve, közben a Liverpool meg köszönte szépen, tudatosan gyorsan elvégezte a bedobásokat, kirúgásokat, szögleteket, emiatt kizökkentve a Barcát még jobban a ritmusból.
Kicsit talán magukba néznének, mert ehhez a történelmi drámához ugyanúgy kellettek ők is, mint Valverde motivációs képességei.