zknym írta:Személyeskedés nélkül, szomoró ha ez nem egyértelmű.
Nem tudtam eldönteni, hogy FDJ játszotta-e ki magát nálad a kezdőből és SR-t játszatnád, vagy SR és Busi akinek nem kéne.
Amúgy én bírom Busit - sokkoló tudom -, ahogy lasztit szerez passzsávok leolvasásával azt nála jobban nem tudja senki a keretből, 2 gól is lett belőle az elmúlt 2 meccsen asszem. Viszont teljesen megfelelne nekem, ha szezon végére FDJ átvenné a helyét, és egy olyan játékos lenne a 3. arc a középpályán rajta és Arthuron kívül, aki jól játszik előrébbtolt szerepkörben. Ezek Alená vagy Riqui lennének a mostani keret alapján, de ugye erre annyi esély sincs, mint hogy FDJ kezdő legyen vkp poszton.
Kíváncsi leszek mi lesz, konkrétan amit várok, hogy SR visszamegy jobbhátvédnek hamarosan, és Rakitic visszatér betonbiztos kezdőnek, Arthur és FDJ meg versenyeznek egymással, meg pihentetik néha a 2 "öreget." De lehet túl pesszimista vagyok.
hajnesz írta:Az a baj, hogy Semedo kàràra fog. Robertonak jàtszania kell
Komolyan, én már lassan ott tartok, hogy játsszon ő inkább. Semedoban sokkal több lehetőséget látok stílus alapján, de fejben nincs ott annyira mint amennyire kéne sajna. De ez itt off.