optimus írta:
Ha itt rám gondolsz niggerezésben akkor az igen erősen félrement. Az zavarja a kilátásban azt akarja jelenteni hogy a gyerek védőmunkája annyiból áll hogy megáll a védekezendő terület közepén és forog. Nem védi a passzsávokat, nem megy az emberével, csak álldogál, esetleg fel-alá lépked. Azaz nem csinál semmi hasznosat, annyit max hogy az ellenfél játékosa amennyiben felnéz akkor egy GRÁNÁTVÖRÖS-KÉK ( nem nigger ) folt zavarja a kilátásban, lehet hogy nem látja a mögötte lévő embert.
Ha neked ebbe sikerült niggerezést belelátni akkor itt nem én vagyok a rasszista.
És nem tesz boldoggá hogy megsérült az emberünk, az tenne boldoggá ha mondjuk féláron eltudnák adni, mert az is látszik hogy ő is egy tipik bundás / ligön szélső, semmi több. Ugyanaz mint Pepe akit megvett az Arsenal nagypénzért, aztán annyit tud hogy fut cselez 1-2t majd eladja a labdát. Ja, topfoci...
Ha pedig érdekel hogy mit is kéne csinálnia védekezésben, akkor nézd meg Griz mit művel Sancho góljánál. Amint a Dortmund megfordítja a széleket, a jobbhátvéd rohan üres területbe, Griz meg instant ott van a nyakában. Ugyanazt megnézheted Dembele esetében is abban a 20 percben amíg játszogatott, ő hogy védekezte le azt a területet : ))
niggerezni nem te niggereztél, ezt nem mondtam, a meccs alatti kommentek egy jó része szólt erről.
mondjuk jó példát felhoztál, Sanchó gólját amit leasszisztált Griezman
egyik csapat sem védekezik ilyen ostoba módon mint mi, hogy a szélsőhátvédek rárohannak a khv-dek nyakára. ilyet máshol nem látsz. kapott góljaink harmada ebből jön, hogy a szélsőhátvédek feladják a védekezést. amit meg lehetne tenni, ha Juve lennénk, és a szélsőink visszazárnának rendesen, de nem ez a helyzet. tök mindegy, hogy Dembelé vagy Griez van fent.
Dembelé teljesítményében még egyszer mondom, egyetértek, hogy nulla.
Nem ezen ment a vita, hanem az, hogy még beleállnak a sérülések miatt is, meg megy a buta niggerezés, olvasd vissza a meccs alatti kommenteket, fele ez volt.
Azért sérül meg mert néger, buta agyatlan néger, stb.
Nem tudom erre mi szükség van.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."